Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 7 November 2013

FOR ONE DAY - YESUNG

Assalamualaikum,
Anyeonghaseyo beautiful people...
Sapa pernah tengok cerita Korea tajuk " Warrior Baek Dong Soo"?
Kalo pernah tengok cerita ni mesti tahu lagu yang di nyanyikan
oleh Yesung yang bertajuk For One Day.
Even tak tengok cerita ni pon , kalo peminat Super Junior mesti tau lagu ni kan..
Suara Yesung memang power kalo bab menyanyi lagu ost
yang sedih-sedih tangkap nanges ...
Thats why lah banyak lagu yang dia nyanyi utk ost dan kebanyakan nya sedih belaka.
So salah satu nya yang ni lah...
Hari ni aku dengaq balik lagu ni tetiba ja mai satu perasaan sebak..
Sambil-sambil tengok dia punya videoklip kan..
Hampir-hampir aku menitis kan ayaq mata hehehee...

Comel gak imej terbaru Yesung ni kan...
So tanpa membuang masa jomlah kita dengaq lagu yang
Yesung nyanyi bersama-sama ^_^


bye... ^_^



10 comments:

  1. rasanya kalau ost memang orang2 yang ada suara hebat je yang boleh nyanyi.. contohnya baek ji young dengan taeyeon (SNSD). suara diorang memang power2.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yerrrr.... betol tu anne.. selalu nya org yg sama ja kan.. ^_^

      Delete
  2. comel..kita memang suka Chinese and korean look..

    ReplyDelete
  3. hensem jugak yesung nie. haha :P

    ReplyDelete
  4. Assalam..ziarah disini..suka OST Cinderella Sister..It has to be you..sedih juga...suara Yesung ni memang power..

    ReplyDelete
  5. Sedihnyaaa... iramanya mendayu2, kena pula dengan mimik wajah yang sayu... ishhhh ishhh memang tak boleh layan laaa.... kang asyik mengadap jer kanggg

    ReplyDelete
  6. kalau tak nak sayu, bg sally nyanyi OST! ^_^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart