Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 12 November 2013

FREE BIRD

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people....
Kelmarin dalam kereta masa balik ke umah from office ada lah dengaq satu iklan ni.
Iklan ni tentang satu filem baru yang bertajuk " Free Bird"...
 Filem ni adalah filem arahan Jimmy Hayward..
Dan akan di tayangkan pada 1 November 2013....
Cantik sangat-sangat sebab time gaji dah tu so boleh la pegi tengok..

Cerita ni mengisahkan 3 ekor ayam belanda yang mempunyai misi
untuk mengeluarkan menu ayam turkey roasted yang selalu
di hidangkan untuk santapan di hari thanksgiving...
Antara pelakon yang menyumbangkan suara mereka dalam filem ini
ialah Owen Wilson , Woody Harrelson , dan Amy Poehler...
Maybe next time kalo pegi tengok ceta ni insya Allah leh buat review ..
Buat masa lani setakat promote je lah sebab ceta ni macam menarik jeeee.. ^_^
Tekan bawah ni untuk tengok dia punya trailer.....



Ok byeeee... ^_^




24 comments:

  1. dah lama zizie xgi tgk wayang.. fulus xdak.. huhu.. kak, bila nak belanja? hehe..

    ReplyDelete
  2. Sound interesting lieya..a must see movie ni..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. mak budak pon boleh pi . tak dak budak nak bawak la aefa. :)

      Delete
    2. bawak fruit daughter n fruit son la kak.. haha..

      Delete
  4. Perlis mana ada panggung wayang harus tunggu hujung minggu kot nak pi Jitra dak pun Aloq Staq! Haihhhhh...dok melaboq kat negeri orang jelah rakyat Perliskan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheeee.. xpa kak dekat ja pon sambil2 jalan-jalan sopping2 leh la tgk wayang

      Delete
  5. Assalamualaikum,
    wah,akak untunglah dapat pegi cinema.Kat sini cinema still under construction :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. uishhh under construction , lepas ni mesti cinema depa hebak!

      Delete
  6. Replies
    1. aah macam seronok boleh try p tgk la anim :)

      Delete
  7. mmg cm seronok.. cm mn la dorg nk settlekan misi tu..

    ReplyDelete
  8. Free bird..kalau ada anak bawak pegi tgk BEST nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan JM ... bila xtau nak dapat anak nehh. haha

      Delete
  9. kalo citer kartun fae rembat semua hahaha wanna watch this movie :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart