Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 28 November 2013

FREEDOM ! AT LAST!

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Tetiba ja dok update tengah malam macam tak dak esok pulak kan ?
Yelah tadi sempat up 1 entry ja kan pastu senyap sunyi tak terkata.. 
Tiba-tiba tengah malam dok pi conteng-conteng kat blog kawan-kawan...
Tu pon tak habes lagi. Ada ramai lagi yang aku belom sempat nak menapak..
Esok bayaq utang untuk semua nya sebab..... cer teka cer teka....
yes! betol ! Mr Goh tak masuk dah esok means dia balik KL dan akan bertolak ke Johor.
Tadi dia siap ucap goodbye lagi kat kami semua .. hikhik...
Cuma 1 ja lagi yang maybe akan muncul itu adalah Miss Lee aka anak tokey. 
Tapi kemungkinan dia akan balik awai sebab Mr Goh tak dak so boleh lah ber 
happy moment dan berblogging sesuka suki.. Lagipon kerja dah kurang banyak dah.
Leh buat kerja menyelam sambil minum ayaq .... yang pasti nya i am so so
HAPPY !!!!!!!


12 comments:

  1. wah....boleh update blog banyak2 hehehe

    ReplyDelete
  2. hihi...seronok tak terkata ye:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah best sangat2,, walaupon ada sisa2 baki2 kerja yg kena siapkan ^_^

      Delete
  3. untung laaaaaaaa ~ hahaha..meh tolong buat assignment meh!

    ReplyDelete
  4. yeayy lepas nie boleh lepas rindu lelama cket ea. hik2. :D

    ReplyDelete
  5. amboi... happy sungguh noh.. hehe.. :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart