Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 18 November 2013

GAMBAR PRA PERKAHWINAN CHE TA DAN ZAIN DI BALI

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people....
Enjoy pre wedding pic of Che Ta and Zain Saidin in Bali....







P.s : Paling suka pic yang ke 5.... Bye !_!

source : Beautiful Nara 

23 comments:

  1. Comel cik ta..moga bahagia ya!!!!

    ReplyDelete
  2. mmg cantik.. semoga depa berbahagia hendaknya..
    tapi kalau melebih2 sgt mcm meluat pn ada.. terlebih2 mcm org blom kawin pertama pulak aihhh ;P

    ReplyDelete
  3. woww... cantik nyer... moga kekal bahgia hingga ke syurga amin.. :D

    ReplyDelete
  4. Akak x tau nak komen la bila tgk dioarng ni.....yg negatif jeh banyak...dalam islam mana la ada benda benda ni semua, cuma doa kan mereka cepat2 ke jinjang pelamin dan dipanjangkan jodoh hingga ke akhir hayat..:)

    ReplyDelete
  5. cantiknya ...bestkan ada pra perkahwinan lagi..
    anyway jemput join Mini GA akak ye
    Jemput Join Mini GA saya...
    http://www.kisahsidairy.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b_18.html

    ReplyDelete
  6. sweet :)
    gambar terkahir tu cantik :)

    ReplyDelete
  7. mulanya taknak tengok cz takut nanti terkutuk dalam hati. kehkehkeh..
    harap berkekalan je la..

    ReplyDelete
  8. oh. lelaki ni upanye nama zain. hihi..
    gmbr pre-wed pon dah meletup mcm ni..
    nanti mesti lebih gah :D

    ReplyDelete
  9. Ayohhhaiiii...hari tu London skrg ni Bali pulak...ko hado...ahahhaaa...

    Tapi Che Ta ni memang cantikkan...

    ReplyDelete
  10. volk gila erk. haha hana kalau kawen simple2 je agaknya kot. :D

    ReplyDelete
  11. Omo!! I love that first dress!!!! *O*

    ReplyDelete
  12. mmg cantik sgt.. view pun very nice..

    ReplyDelete
  13. che ta mmg lawa
    tp xsuka lah dia wat rambut cam saloma n pakai tudung mcm tu
    npk lagi tua..lau nak npk muda lepaskan lah rambut n pakailah tudung elok2 hehehe

    ReplyDelete
  14. Moga mereka bahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  15. kalau sblm ni ada jgk yg update gmbr che ta tapi tak berminat pun nak tgk...huhu...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart