Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 6 November 2013

GOODLUCK TO ALL SPM CANDIDATES ESPECIALLY MY SISTER

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people..
Hari ni pelajar-pelajar tingkatan 5 SPM kan..
Yang Form 6 pon STPM hari ni gak yerr....?
Adik aku pon salah sorang dari mereka ..
Dia amek SPM.... So harap-harap boleh la jawab dengan tenang..
Yang penting tak leh terlalu stress kena buat relax-relax,
InsyaAllah segala ilmu yang pernah masuk dalam otak
and flow keluaq macam ayaq yang mengalir kat sungai tu. hikhik.
Pengalaman aku amek SPM yang paling aku ingat ,
rasa nya dah pernah tulis kat belog tahun lepas .
Tapi mesti ramai yang belom baca kan ?
So boleh try baca kat SINI yer... ^_^
Apa-apa pon to all SPM & SPTM candidates ,
Harap-harap dapat buat yang terbaik lah...

Inilah dia adik aku yang ke 4 dan merupakan anak yang ke 6 ^_^

Ni gambaq kat sekolah tengok depa macam rajin ja kan dok study ^_^

GOOD LUCK TO SITI AISYAH !
HARAP DAPAT RESULT WITH FLYING COLOUR!!

bye!



10 comments:

  1. gud luck
    smoga dpt yg terbaik
    :)

    ReplyDelete
  2. adik hana pown amik spm. gud luck utk adik akak. :)

    ReplyDelete
  3. Comel je, mcm muka akak. Hihi.

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya untuk adik lieya dan semua calon spm tahun ini.. :D

    ReplyDelete
  5. all the best to adik Lieya.. semoga dipermudahkan ;)

    ReplyDelete
  6. lulz. adik akk pun amek spm tahun ni gk? hoho. all the best buat adik akk ^^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart