Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 21 November 2013

HADIAH GA FROM SHA KHALID.COM

Assalamualaikum...
 Anyeonghaseyo beautiful people....
 Kelmarin ada kata nak lawat kawan-kawan kan...? Tapi yang sempat tu beberapa ja dan
banyak yang belom sempat lagi.. macam ni lah jadi nya kalau aku busy..
 I am missing you guys so so much... Tapi tak pa.. Hari ni masih ada kan..
 so kita tunaikan janji pada hari ni sebab semalam pon memang tak sempat
Millionth sorry to u guys ^_^
 Hujung bulan September lalu, Liya ada masuk Contest dari blog kak Sha Khalid.
Dan Alhamdulillah Liya menang 1st prize... So kelmarin hadiah tersebut dah sampai
kat umah Liya dan so so happy bila bukak isi kandungan di dalam nya....
So kawan-kawan mesti nak tau kan apa yang Liya dapat ?

Fridge Magnet - london

Mask from Korea

Mineral kopi ... 1 sachet,,,

Bes kan hadiah nya ... Tq kepada kak Sha Khalid untuk semua hadiah ini...
Bye Semua...

P.s : Keja belom siap lagi ni, tapi kena update dulu sebab takut basi kalo lambat-lambat

27 comments:

  1. tahniah Lieya rezeki tu..have a nice today ;D

    ReplyDelete
  2. mineral coffee tu org kata elok...huhu :)

    ReplyDelete
  3. hee..nana xbuat lg entry kak..gambar da snap da:)

    ReplyDelete
  4. tahniah,kak lieya! cantiknya fridge magnet tu...hehe :)

    ReplyDelete
  5. nak juga heeee ...barang baik ni bukan mudah nak dapat.klik tabong kat sini

    ReplyDelete
  6. tahniah. suka hadiah yg nombor 1 tu ^^

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki akak dapat hadiah..tahniah...bestnya dapat hadiah best2 :)

    ReplyDelete
  8. ahaha...dalam sibuk2 tu sempat gak update blog..best aa dpt FM from London..leh buat koleksi..JM pun perlu tukar peti sejuk sbb tgk FM dh hampir penuh ..almaklumlah peti sejuk cekonet je heeee

    ReplyDelete
  9. hurm best kan dik lieya dapat hadiah.. ada ong la ni.... :)

    ReplyDelete
  10. tahniah lieya, murah rezeki.. singgah isi tabung2 lieya.. :D

    ReplyDelete
  11. wahh bestnya hadiah2 tu.. tahniah kak lieya.. :D
    semoga dimurahkan rezeki lagi.. ^___^

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Salah taip.hehe..tahniah lieya..cantik fm london tu :)

    ReplyDelete
  14. congrats kak lieya! lawanya! best tu dapat hadiah. :D

    ReplyDelete
  15. tahniah.. cantikla fm tu.. lain dr yg lain la.. mgm keychain..

    ReplyDelete
  16. tahniah dear akak. hik2. syoknya. :)

    ReplyDelete
  17. Tahniah lieya..tiga sekali tu..

    ReplyDelete
  18. untung giler kak lieya . tahniah :D

    ReplyDelete
  19. Heheh.. Hadiah2 tambahan tu sebab lambat pos haritu.. :) Nanti kak sha buat contest masuk lagi ye..

    Sha Khalid

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart