Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 16 November 2013

HAPPY BIRTHDAY TO.....

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people!
Heppy Saturday to all my friends... Hari ni 16 November 2013...
Ada orang lahir pada tarikh ini twenty years something ago!
Siapakah yang di lahirkan pada hari ini ????????



Orang itu tidak lain dan tidak bukan my very very best friend... PUAN LIDA ..
Kena letak Puan sebab dia dah menikah saja nak bagi dia nampak tua
so that semua orang leh panggil dia makcik hahahhaaa...
Sebelom ni pon aku pernah gak buat entry pasal dia tapi dah lama dah la.
Masa awai-awai buat belog dulu2 ni la.... (zaman tulis blog syok sendiri tapi tak dak orang komen, kihkihkih)
As aku pernah mention dalam entry yg dulu-dulu, Dia ni one of my silent reader.
Tapi tak berapa nak reader sangat sebab dia kata dia tengok gambaq ja .
(Betol dop wahai Mek Tie?)

Ini lah my best friend , +Lida Yusoff  aka Mek Tie ... ^_^
Nak bagi ucapan sikit ko mu neh Mek Tie...

Selamat Hari Jadi dan Semoga Panjang Umur dan di murahkan rezeki.
Aku tak dak hadiah nak bagi ko mu.. Nanti la aku g KL aku belanja la mu 
nak ranggos gapo mu oyat , makan lah sapa mu kenye pedal...

Ini lah ucapan ringkas aku untuk my best friend yang sentiasa ada di sisi ku dari jauh.. ecece...
Ayat tak leh blah tapi memang betol pon.. sebab dok gtalk sokmo kan.. 

At the exact same day but other years another baby was also born on this date ...
Guess who ??? Nak teka ka ?? LOL..
Sikit-sikit pon nak suruh teka kan... Ok some of you guys mesti dah tau sapa yang
lahir pada tarikh yang sama dengan my besh friend kan ...
Dia ialah...... jeng jeng jeng.... Nak gak buat surprise.. tak tahan nya kan.. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Yes.. Sally was born on this date too.. 
Thats explain why there is a connection between Kakak Stalker ni dengan +Sally Samsaiman ...
Kakak stalker dah curi gambaq Sally dari fb. ^_^

To Sally :
Walaupon kita tak pernah berjumpa .. TQ so much for being my adik ... 
Selamat Hari Jadi Sally .. Semoga di murahkan rezeki dan di
panjangkan jodoh dengan Yong Hwa... ^_^ 


TO BOTH GIRL WHO CELEBRATE THEIR SPECIAL DAY TODAY,
HAVE A WONDERFUL HAPPY BIRTHDAY..
MAY ALLAH BLESS YOU BOTH..
SARANGHAE... 







15 comments:

  1. jangan lupa greet bday fae nanti ye kak :p on dec 17th.

    ReplyDelete
  2. Slmt ari lahir kpd lida yusuf dan jgk kpd sally :D

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir buat kawan2 Lieya... Puan Lida tu Ida belum kenal tp Sally Samsaiman tu memang familiar sesangat... blogger pofular la katakan... ingat Lieya...ingat Sally... ingat kpop ingat korang berdua hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeeee.... nampak sangat peminat korea tegar kan heheehe ^_^

      Delete
  4. Bestt aaa dorang dpt wish through blog dari Lieya..JM pun di lahirknan pada bulan November...bukan hari ni tapi ESOK...epy besday to me heeeeeee

    ReplyDelete
  5. Tq my dear friend.terharu ye.nsb baik aku tk nangis ni hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak nanges pon xpo eh xdok ore nmpak .. haha

      Delete
  6. selamat hari lahir puan lida dan sally :)

    ReplyDelete
  7. AAA!! Vee tak tau ari ni bday Sally T_T

    ReplyDelete
  8. hehe...hey there kakak! thanks for the wish...

    "...dipanjangkan jodoh dengan Yong Hwa... ^_^ ".. beratus kali sally amin ni..hahaha

    ReplyDelete
  9. happy belated besday kak lida!heee..kat sally da wsh da:)

    nak terjah blog kak lida sat g:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart