Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 14 November 2013

HE RIDE ON A TURTLE

DIA NAIK PENYU SEBAB TU LAMBAT.
SO SAPA-SAPA YANG DAH MENITI SENJA MACAM AKU NI,
TAPI BELOM KAWEN DUN WORRI LA YE..
PAHAM-PAHAM LAH LAUT KADANG-KADANG BERGELORA. 
BUKAN SENANG PENYU NAK BERENANG..
KEEP ON WAITING DENGAN PENUH SABAR YER...
LOVE YOU ALL SO MUCH ^_^

Picture Credit to : Marty Wolff

17 comments:

  1. mak zizie habaq, kalo lelaki byk alasan nak kahwin ngan kita, dia main2 ja sebenaqnya.. huhu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mcm besh je kan kalo naik atas turtle ^_^

      Delete
  3. I like that..he..he..its worth waiting for Mr Charming ya..

    ReplyDelete
  4. bila masa yg tepat itu datang..segalanya akan terbuka seluas-luasnya tanpa siapa / apa pun boleh menghalang.. dan tak bole ditangguh walau sesaat. wallahu'alam.. :)

    ReplyDelete
  5. hehe mcm sedih pun ada luahan hati lieya kata tak kawin lagi.. relax yer dik.. ini semua rahsia Allah yang kita tak tahu.. inshaAllah akan ada jodoh yg terbaik buat Lieya :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zaza ku syg.. saya ok ja kak.. do not worri. saja nampak quote ni dan rasa so cute pasal tu rasa nak share dgn semua hehehe ^_^

      Delete
  6. akak pun sama juga.. mula-mula dulu rasa sedih juga bila balik kampung ada je mulut-mulut yang berbicara.. sekarang ni alhamdulillah dah tak fikir sangat..

    ReplyDelete
  7. Hahaha,Kalau dah jodoh tak ke mana :)
    New Entri: Happy Dan Tamat

    ReplyDelete
  8. insyaAllah, tak lama lagi tuh. dia otw nak pi kat kak lieya tu. :D

    ReplyDelete
  9. Sya mau jth cinta lg..lg lg jth cinta..hehe..sori lieya..kuar topik..hehr

    ReplyDelete
  10. hahahaha..kelakar pulak bila baca prince charming dtg naik turtle...In Shaa Allah..kalau ada jodoh tak ke mana..JM pun sama..masih tunggu price charming..kat mana dia tinggal belum ketemu..jgn bersedih yer

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart