Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 7 November 2013

I AM NOT OKAY

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people...
Bila dengaq lagu " I am not okay " teringat pulak zaman muda mudi dulu..
Yelah sebelom menjadi Kpopers tegar aku minat sangat 
My Chemical Romance dan seangkatan dengan dan lagu
"I am not okay" ini adalah lagu depa yang 1st aku dengaq then terus melekat
dan mula lah beli cd lagu yang jenis-jenis macam ni..
Sampai adik-adik aku yang dua orang tu pon terjangkit.
My Chemical Romance punya lagu semua best-best bukan setakat yang glamour
macam " Helena " , " I dont love u " and "The black parade".
So kalo beli album depa memang tak rugi..
Dulu kalo time dok study memang suka bukak lagu sambil baca buku..
Bagi gegar kepala otak ni dan ilmu pon masuk..
Pelik cara aku belajaq kan.. Pls dont try this at home...


Apa-apa pon to people yang tak kenal My Chemical Romance 
dan tak pernah dengaq lagu depa cer try tekan play kat bawah ni.


Bye !_!

12 comments:

  1. ingat kan tuan blog tak occay...hehehe..lagu rupanya

    ReplyDelete
  2. tuan blog pun "I'm not okay" kan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini yang di katakan menelan sambil minum ayaq,, ^_^ sambil kita layan lagu , sambil kita layan perasaan dan sambil promote lagu jugak.. hekhek ^_^

      Delete
  3. this is one of my favourite...amboi lieya, tajuk cliche sangat...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahhaaaa.. kan kak.. saja ja tu kasi thrill sikit

      Delete
  4. Replies
    1. insyaAllah kak aiza .. tq so so much ^_6

      Delete
  5. tak ok pun,kena buat2 ok tau kak..ceria2 selalu!heeee

    ReplyDelete
  6. Suspens je Ina baca title post , rupanya lagu. Hihihi ^^

    ReplyDelete
  7. Sama la Ida pun masa study mesti nak dengar lagu... baru boleh masuk...

    ps/ Ida dah masukkan link blog Lieya dalam Blog List Ida supaya Ida tidak terlepas lagi bertandang ke sini ;)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart