Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 2 November 2013

INTERNET SURVER DOWN

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo pretty!
Konon-konon nak update blog sampai patah jari la..
Sampai ja rumah tengok-tengok internet takdak. 
Adoi bengang molek la.. Sabaq ja lah.
Dari kelmarin tak berkelip-kelip sampai lah ke pagi ni baru ada .
Ni pon tak tau ada sampai pukoi berapa so laju-laju update ni takut satgi lambat-lambat
memang tak dak chance dah la... kesian..
Apa masalah tak tau dengan TM  ni..
Time nak suruh kita bayaq pulun -pulun ja dok call orang tanya bila nak bayaq.
Tapi servis macam harem lagi.
Nak call depa punya customer care pon telefon ni plak punah .
Hari tu sekali jadi macam ni pastu depa mai perbaik amek RM25 kata nak tukaq natang apa tah.
Tapi balik tengok dok sama ja cuma depa tolong ikat wayar berselirat.
Takkan tolong ikat tu pon kena cas kot, melampau sungguh!!
Try call guna handset pulak kata number incomplete plak kan 100 tu kan..
Haissshhh... Kena tunggu isnin plak la.... Baru dapat call...
Nak pegi melawat blog kawan-kawan pon tak sempat,
Mesti dah termiss banyak cerita ...
Okey .. lega .. dapat lepas geram ...
TQ sebab sudi baca... ^_^


14 comments:

  1. Ye la akak perasan jugak line streamyx mcm slow sgt.. sblm nie okey jer kan.. depa tgh dok upgrade kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. upgrade tera mana la sgt kak kan.. pastu slow balik.. grrrr

      Delete
  2. memang geram kan kalau internet slow..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah geram gila . nak update dan bw tak leh tu geram sgt

      Delete
  3. alololo...bertukarlah kepada UNIFI..hahaha :P

    ReplyDelete
  4. TM tu memang sikit tau kak. kadang2 kita call dia, sebulan lepas tu baru nak mai. dok call2 banyak kali macam pujuk budak kecik. penyegan gila buat kerja. geram2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tudia sampai sebulan gila ka apa ? mujow la kat sini dia mai teruih cuma kena mai byk kali baru ok betoi2.

      Delete
  5. tempat mane agaknya ye yg ada fastest internet connection kat dunia ne haha kalo ada, fae nak migrate sana haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha,, ada kot heheh... kak pon xtau kalo ada jom kita pi sama2

      Delete
  6. line wifi hana pown lempemm macam kura2. sama dengan hana. dah berapa hari dah jd mcm nie. -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak punya hari ni dh okey .. nasib baik.. "_"

      Delete
    2. kalau mcm tu meh tkar wifi dengan hana. haha

      Delete
  7. Bengang ajekan Lieya kalau internet slow..puas nak menunggu!!!

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart