Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 9 November 2013

KOPI + CREAMER

Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people...
Sejak kebelakangan ni , Liya memang suka minum kopi..
Tapi kalo kopi 3 in 1 tu kan selalu nya kurang berkrim kecuali la kalo
campor dengan susu pekat ..Selalu bancuh kat opis memang tak dak la.
Nak guna susu pekat cari semut boleh la...
So apakah solution nya ... yes Creamer!
Eleh yang tu pon nak cerita kan ? 
Macam tak dak modal ja dia ni,... Booo sama dia ^_^


So creamy so yummy ^_^
Bye!_!

13 comments:

  1. Sya klu minumkopi ni mmg pning trus la liya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liya nescafe ja kalo kopi lain okey sangat tak berapa pening dan kaco perut ^_^

      Delete
  2. Akak kureng sikit dengan instant coffee.. sebab tak btl2 kaw.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kak. salu saya tmbh gula sikit pastu creamer sikit... sedappp ^_^

      Delete
  3. Replies
    1. liya pon bru ja jadi pencinta kopi ni. kalo x dulu anti dgn kopi ^_^

      Delete
  4. Suka creamer :D Minum je terus ada misai. Hahaha.

    ReplyDelete
  5. sayangnya akak tak boleh minum kopi.. nanti terus mengantuk..

    ReplyDelete
  6. nyummy :D
    qila tak minum coffee but if ada creamer mcm tu mcm sedap je? hihihihihi <333333

    ReplyDelete
  7. creamer is not good kak! try tukar skim milk or powder milk je...

    ReplyDelete
  8. kita sama...ila nie memang dari dulu lagi coffee lover..hihi..tapi ila suka yg pahit2... best eh kalau 3 in 1 tu tambah creamer?? boleh try nie =)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart