Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 29 November 2013

MASTER SUN TAE YANG NECKLACE

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world...
Hari ni macam malas-malas ja nak blogging tengok dah lewat baru nak menulis kan...
Ha meh sini sapa ingat rantai Tae Yang (Matahari) yang di pakai oleh heroin ceta Master's Sun ?
Cantik kan Rantai tu ... Ada yang berkenan tak ???
 Ni ha rantai nya ... mesti ramai yang ingat kan.... ^_^
Comel ja bila si Joo Won ni suruh hantu yang suka flip tong sampah tu tolong bagi kat 
Tae Gong Shil kan... ^_^

 Muka cik abg dan kakak kita di pudar kan oleh seller ....
Tapi still jelas kelihatan ke comelan So Ji Sub oppa yang tiada tandingan.

Rantai ni ada dua colour ^_^
Satu kaler Silver satu lagi pulak Rose Gold...
Dan ada untuk boys and girls jugak... memang sangat comel....

Price : RM 49 (GIRLS)
RM 55 (BOYS)
(Price include postage and originally from Korea)

Sapa nak order just email me at :
mystique3298@gmail.com

Bye for now....... ^_^

30 comments:

  1. promosi ekk..hehe memang cantik sangat rantai tu

    ReplyDelete
  2. A'ah cantikla rantai taeyang tu. Betul, tengok Joong Won suruh hantu pakcik tu bagikan sangatlah sweet. Paling suka sekali hantu yang tu lah. Hikhik. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak suka hantu yg mna ek??? errmmmm dh lupa la hikhik

      Delete
  3. Replies
    1. cntik kan ?? memang beshh giler kalo dpat memiliki ^_^

      Delete
  4. akaksmpi bila open order ni? huuu

    ReplyDelete
  5. sebijik.. oshem... kat korea, beli kat mna? insyaAllah, nk pergi korea lagi tahun depan.. huhu

    ReplyDelete
  6. aisey menggg. teringat kat drama ni.. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rindu plak pada si kacak tu kan.. heheee

      Delete
  7. hehe..cantiknya kak..pattern lain ade jual x?? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. pattern mcm na adik berkenan tu ? habaq mai kat kak , nanti kak cuba cari sebab ada byk sgt cuma kak upload hat ni sebab dia glemer kan .. ^_^

      Delete
  8. Hati2.. Ada maksud tertentu disebalik rantai tu :) Hehehee.. Curious tak? Jeng jeng jeng.. Hati2 je pesanan Vee ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. apakah apakah... cer habaq mai sikit vee... tetiba rasa curious ^_^

      Delete
  9. akak, sya berkenan cincin tae yang tu.. akk da jual x? yg plain kosong je tuh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada dik kalau nak just gtau ye kat email :) sori baru perasan

      Delete
  10. Replies
    1. ada dik. klau nak terus email kat akak ye

      Delete
  11. kakak, masih available lagi ke rantai tu? cincin yg dipkai oleh taeyang tu ada lagi x?

    ReplyDelete
  12. kakak, masih available lagi ke rantai tu? cincin yg dipkai oleh taeyang tu ada lagi x?

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart