Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 1 November 2013

MISS ME ?


Assalamualaikum..
Anyeonghaseyo beautiful people..
Tajuk post kali ni tak boleh blah kan ??
Well kelmarin , hanya sempat buat entry quote sahaja then tepat pukol 
10.30 our beloved Miss Lee tiba-tiba muncul di depan pintu .
So apa lagi ? Bermula lah hari yang penuh dengan kebosanan..
Dan secara automatik nya , my ISO work DONE in an instant .. ^_^
Well well... tinggai ada la sikit-sikit nak perbetoi tang mana yang tak berapa nak kena.
Sampai petang kot Miss Lee ada sampai aku jadi tak toqah nak buat apa...
Habes report ISO last year aku baca sampai khatam.. hehehee...
Ada ka yang rindukan Lieya yang comel ni ^_^ ...
Kalo tak ada tak pa yang penting Liya rindukan kalian semua ..
You know who you are ^_^ 
Hari ni alhamdulillah , berenang di office secara freestyle..
Tak macam kelmarin . sat-sat kuak lentang ..
Sat-sat kuak kupu - kupu dan berenang secara berirama... 
Hari ni nak update blog sampai patah jejari kontot ni..
Sekian ^_^

10 comments:

  1. salam jumaat lieya.. yang penting kerja lieya selesai..

    ReplyDelete
  2. huwaa hana miss u a lot la sis. huhu

    ReplyDelete
  3. salam lieya..mi u hehe.patut tak da nampak entri lieya ;)

    ReplyDelete
  4. kalau fizi cakap fizi pun rindu akak..boleh terima ka? haha

    ReplyDelete
  5. Da bape kali akak khatam ISO tu...heheheh

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah la kak =) he3..ada hikmah tu..sy ttp rindu akak korea yg comel ni heeee..

    ReplyDelete
  7. hehe...okla tu siap da keja kak skit...kalau tak sure duk tangguh je,hihi

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart