Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Sunday, 10 November 2013

MY NOVEMBER PROJECT - 1ST BATCH

Assalamualaikum,
Anyeonghaseyo beautiful people.....
At last dah pon siap ... Remember ?? 
Hari tu Liya ada cakap pasal November project kat entry yang bertajuk,
Kebanyakan kawan-kawan bagi komen dengan jawapan yang betol.
Tapi sori ye kawan-kawan semua tak da hadiah...
Yang ni 1st batch yang Liya buat ....
Next time Liya akan up entry untuk 2nd batch pulak.
Actually bunga teloq ni di buat untuk kenduri kahwen
My Very Best Friend , Nurul .......
Kawan dengan dia sejak darjah 5 lagi so memang patut lah 
Liya sponsorkan something untuk dia , betol tak ?
Apa-apa pon jom tengok gambaq yang Liya amek semalam..
Yang ni fresh dari oven punya gambaq siap-siap ja terus snap....
Kawan-kawan leh tengok dengan terperinci sebab Liya dah ambil setiap
inci dan sudut ala-ala lukisan kejuruteraan....

Ini pandangan dekat .... Nampak tak kelopak bunga ros yang tak berapa ros.

Tak berapa ros tu sebab dia punya bunga macam memanjang gitu.


Gambaq ni tujuan dia nak tunjuk reben polka dot yg comel tu...
Adik Liya cakap hodoh .. tapi bila dah pasangkan reben utk semua bunga
memang tak dak lah hodoh sangat kan..
Saja nak bantutkan idea orang ja.. grrrrr
Ni pandangan atas .. Nampak tak dah macam bunga di taman kalo 
letak atas rumput ni sure orang ingat bunga betol..

Ini pulak pandangan apa yer. alamak dah lupa.. 
Sapa ingat ? Tolong bagitau sat . Serius dah lupa .. Maklumlah dah lama sangat
dah belajaq L.K

At last but not least pandangan hadapan... yay!!
Berjaya jugak siap kan dengan cepat sambil-sambil dok tengok cerita
korea sambil dok gelintil benda niii.. 
So yang 2nd batch pon bunga jenis yang sama gak cuma warna 
dia Liya nak buat lain sikit.... Warna apa ?
Tungguuu..........
Okey lah.. tq singgah .... Bye for now ^_^

12 comments:

  1. ingtkn bunga teloq utk lieya hihi..so sweet pink krim gitu

    ReplyDelete
  2. simple tapi cantik bila letak banyak-banyak :)

    ReplyDelete
  3. cantik hasil tangan, bagus buat untuk kawan baik.. ingatkan untuk lieya kahwin tadi, hehe..

    ReplyDelete
  4. Mcm bunga keladi la lieya..cntik ok..semua sudut pandangan ada ni..pnh duk kelas lkj dulu ke?wah..sma la kita..hehehe

    ReplyDelete
  5. buat banyak2 kaler, mesti lagi cantik.. gegurl kan suka kalerpul2 ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalerpul eh ? hehe... nanti cuba time akak kawen pulak yeee.. ^_^

      Delete
  6. Lieya cantik dah cuma rasanya pink tu macam kurang naik sikitlah lieya..try color dark green ke..jangan marah ya..pandangan kita aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pink tu mcm slow sikit.. kalo guna magenta lagi cantik kot. mcm kaler darkgreen kita kurang suka sangat sebab x soft hehe ^_^ xpe its okay.. sedia menerima pandangan dari kawan-kawan

      Delete
  7. Weehuu! Cantik, nampak real :D Mcm mana akak buat ha? Maklumlah, adat kita orang mana da guna bunga teloq ni, so tak tau. Nanti letak tutorial skali bolehhh?? haha :D

    ReplyDelete
  8. kreatip la lieya leh buat camni..kalo akak memang tak la..renyah kot..pastu otak tak berapa nak kreatip..ahahahaaa

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart