Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 12 November 2013

MY SISTER WORE HANBOK!

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people !_!
My Sister wore Hanbok and I am so jealous of her !
I want to wear too!


Gambaq ni baru di amek hari ni.
Rasa nya ada pameran apa-apa kat tempat belajaq dia. 
Kan kat sana ada pelajar pertukaran dari Korea. 
Maybe ni baju depa kot.. Yang pasti nya aku memang jeles!
Ok bye!



30 comments:

  1. Jealous TT__TT Harap suatu hari nanti dpat pakai ^^

    ReplyDelete
  2. comelnyaaa. saya time pegi korea dulu pakai baju tradisional lelaki pulak, tk merasa pakai hanbok >< btw suka yg warna pink tu, lawa

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai baju lelaki ja . hehe. kena g korea lagi la baru dapat plak pakai yang perempuan punya :)

      Delete
  3. alololololo....kesiannya..hahaha :D

    ReplyDelete
  4. comelnya adik lieya pakai kostum tu.. :D

    ReplyDelete
  5. Kalau ke Koya leh pakai Hanbok ni :-)

    ReplyDelete
  6. suke tgk org pakai.. nampak comel je.. kalau sy pakai mesti nampak mcm ngandung :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheeee.. ain ain.. akak pon sama gak la lagi terok rasa nya .

      Delete
  7. Hahhaaa...kesian..kesian...

    Jagan dok teryak sorang2 tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu.. teryak tak berlagu la kak jun .kesian kan :(

      Delete
  8. ehhh comey lah depa dua tu.. lieya, pi lah buat photoshoot pakai baju korea pulak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak pi kat mana kak .. kena pi KL lah . Perelih ni mana la nak ada... :(

      Delete
  9. yang pasti sangat sopan :) cute loorr..

    ReplyDelete
  10. huhu bestnya x dapat pg korea dapat pakai baju pun jadi la kan?

    ReplyDelete
  11. olo tomey2:)

    saja nak bagi kak jeles ye,hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasai nana. sj nak bagi kak geram dok tgk

      Delete
  12. cantikla.. tetiba rasa nak pakai jugak . hihi

    ReplyDelete
  13. Erkk Lieya pun kena buat satu tau.. baru peminat tegar namanya... mesti comel!

    ReplyDelete
  14. Jangan jealous Lieya..nanti kita tunjukkan kita punya hanbok nak..he..he

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart