Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 20 November 2013

RABU YANG SANGAT BUSY

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Sihat semua ka ??? Liya pon sihat-sihat jugak...
Kata busy tapi dok update lagi... hikhikhik...
Okey yes memang busy tapi seriously memang susah nak tinggalkan
belog tersayang serta kawan-kawan yang sangat-sangat sweet semua nya..
Hari ni memang super busy tapi insyaAllah Liya akan tiba jugak di blog kalian
sebab kalo buat kerja memang tak leh straight buat kerja takut nanti jadi mental..
So lambat atau cepat mesti akan muncul di belog-belog kawan-kawan kesayangan ku.
So wait for me! You know who you are.. Susah nak mention sebab ramai....^_^
Ok bye .. Wish me luck on my task!!


15 comments:

  1. Chaiyoookkkk2 kak liya..... yg penting kije ciap..

    ReplyDelete
  2. semoga urusan lieya berjalan lancar.. :D

    ReplyDelete
  3. right here waiting for you..cewahhh..all the best n good luck buat Lieya..

    ReplyDelete
  4. time keje2..sure igt blog je kan
    mn leh tggl blog tu..smbil2 berblog tu wat keje skit2 no
    baru lah x mental sgt hahaha

    ReplyDelete
  5. All the best Lieya.. akak setia menanti :p

    ReplyDelete
  6. selamat menyiapkan tugasan keja :)

    ReplyDelete
  7. all the best,akak! :) saya tunggu entry baru,hehe :)

    ReplyDelete
  8. semoga urusan berjalan dgn lancar akak :)

    ReplyDelete
  9. Salam Rabu Lieya. & kerja elok-elok k...he..he

    ReplyDelete
  10. hana termasuk dalam list kan? hik2. take care kakak. bz tu bz jugak. kesihatan kena jaga. :)

    ReplyDelete
  11. ok lieya akak tunggu lieya... buat kerja dulu na...

    ReplyDelete
  12. I'm waiting for two days already..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 days ?? eh yeke ? rasa macam hari2 ja pegi kat sally ... kikiki

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart