Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 1 November 2013

SHOP GLASSES ONLINE NOW !! DISCOUNT AVAILABLE!

 Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people....
Pernah beli cermin mata atau contact lens online tak ???
Kalo cermin mata tu jarang-jarang kan , tapi kalo contact lens ramai yang jual.
Tapi kalo yang jual contact lens pon contact lens yang dari Korea 
yang boleh buat rosak mata tu ada la. 
so hari ni Liya nak kongsikan satu laman web yang menjual 
cermin mata dan contact lens secara online ....
Kalao nak tau dengan lebih lanjut , 
kawan-kawan boleh klik kat gambar di bawah ni yer...



Kalao kawan-kawan masuk ke website Glasses Online ni kan,
Kawan-kawan boleh pilih pelbagai jenama cermin mata .
Yang branded pon ada yang biasa-biasa pon ada .
Bukan setakat cermin mata ja yang depa ni jual tapi 
sunglasses pon ada .. tak caya boleh lah pi terjah website tu sekarang ni jugak 

Okey yang kat atas ni adalah jenama contact lens yang depa juai .
Semua nya berkualiti dan harga berpatutan .
Untuk contact lens yang berwarna range harga dia adalah dari RM30 - RM90.
Okey Liya ambil satu contoh untuk kawan-kawan tengok okey ??

Contoh yang macam kat atas ni RM 49 (1 pair - 1 month )
Ada macam-macam jenis contact lens yang kawan-kawan semua boleh pilih..
Kalo hampa nak yang warna jernih pon ada jugak.
Price range RM 20 - RM95.
Ada lagi dua jenis contact lense iaitu Astigmatic/ Toric dan Multifocal.
Nanti kawan-kawan boleh godek-godek dan cari
yang mana rasa berkenan okey .


Habeh cerita pasal lense jom kita cerita pasal sunglasses pulak yer..
Ada banyak sunglasses yang berkualiti yang di jual kat website ni..
Antara nya yang famous amos tu dah tentu lah 
Rayban , Oakley , Gucci , CK, DKNY dan macam-macam lagi 
nak senarai rasa nya terlalu banyak..
Price range untuk sunglasses pula adalah RM 49 - RM1445 .
Tu kira after less lah.. Kalo tak less leh cecah sampai RM2k...
Okey Liya tunjuk satu contoh kat kawan-kawan ya.. 

Contoh nya sunglasses yang ni adalah dari Guy Laroche
Harga asal dia RM 575 tapi after less jadi RM 315 .. Murah tu ! 
Tapi kalo hampa nak beli boleh masukkan code yang cam kat atas tu iaitu GOBLOG20  
Kawan - kawan akan dapat lagi extra diskaun RM 20 jadi yang perlu di bayar 
hanyalah RM 295. Tak murah lagi macam tu ?
Kalau nak murah lagi kau pegi bukak kedai spek mata sendiri okey. tehehehe.



At last but not least, cermin mata yang ada power ni...
Ha yang ni ada spesel sikit okey...
Untuk brand yang bernama ScottsField dan Peter&David ,
ada promotion lense free.
Means kalo hampa beli bingkai dia, automatic glasses lense hampa dapat free ..
Paham tak . Paham tak. Paham tak ?
Okey macam ni selalu nya kan kalo hari-hari biasa 
harga glasses lense tu adalah RM59 - RM255 .
So untuk limited time iaitu dari tarikh 1 Nov 2013 - 5 Nov 2013.
Tarikh ni untuk yang ScottsField dan Peter&David sahaja.
Kalau yang lain-lain tu anytime leh guna kod coupun tu okey ??

Yang ni adalah salah satu cermin mata jenama ScottsField..
Harga dia RM 145 . So sebab harga dia lebih RM 100 .
So dapat lah less RM 125 ..
So untuk lense memang free lah so hampa hanya perlu bayar RM125 sahaja 
Murah kan ??????
Cepat rebut peluang untuk order cermin mata kat sini 
Peluang terbuka sampai 5 Nov 2013 sahaja okey..
Lepas pada tu xda lagi sooooo cepat-cepat lah !


So kalo ada sesapa yang nak beli atau nak tukar cermin mata , contact lens atau sunglasses 
boleh terus pergi ke website Glasses online
Kawan-kawan jugak boleh like Facebook Glasses Online  .
Penghantaran adalah PERCUMA  untuk seluruh negara.
Estimated delivery time :  4 - 6 working days

Bila kawan-kawan dah enter code GOBLOG20 dengan automatik nya
akan dapat diskaun RM20 macam kat atas ni lah ^_^

So berminat tak ????? Kalo berminat boleh terus pergi ke website GLASSES ONLINE sekarang jugak..

Bye !_!


19 comments:

  1. hana tak sesuai pakai cermin mata. sebab bila pakai tdung mesti terbonjol keluar. tap teringin nak melaram pakai galsses. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheee... kalo dh rabun kenalah pakai hana hehe :)

      Delete
    2. kalau rbun wajib la. hehe tp hana suka tengok org pakai glasses. comel je. :)

      Delete
  2. nak jugak...tp rasanya susah la beli online...tak kena dgn mata nanti...sbb tak sama kan power mata...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kak pon tak dak experience gak tapi dia boleh ja return kalo kita xpuas hatii :)

      Delete
  3. Cam terpandan spek pink...betol kew pink?? Hahaha
    baru je pas buat..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. pink letew... memang cantik kann.. :)

      Delete
  4. sekarang ni macam-macam dah boleh dibeli online kan. Comel plak glasses pink tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betoll semua boleh dah zaman maju cggih kan hehe

      Delete
  5. smart plak tgok spek tu =) tp sy kalau bab2 barang on9 ni fail skit..sy xsuka pakai spek..sbb rasa mnyemak je kt muka hu3..nway nice sharing kak

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai time nek keta tu okey lahh, kalo dlm mall pon pakai memang kaki ku di muka mu la.. menyampah ja tengk.. bajet artis hollywood kata nya

      Delete
  6. lawanye cermin mata tu,nak tngok la jap lgi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan mirza .. kalo berkenan leh la beli satu :)

      Delete
  7. Klu contact lens tu maybe boleh lah beli online tapi klu sunglasses susah sket takut tak sesuai dengan muka... klu beli kat kedai kita boleh test dulu..

    ReplyDelete
  8. bila la nana nak tukar spek mata baru ni.heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. tukar lah sebelom terlambat :)

      Delete
  9. yg diskaun2 ni la yg xboleh tahan.. cepat je nak tekan2 huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol!! kak pon macam tu gak,. pantang nmpak diskaun

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart