Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 12 November 2013

KOREAN DRAMA - PRETTY BOY / PRETTY MAN COMING SOON !!

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people......
Finally new drama from Jang Geun Suk ! Applause please !!
Drama ini bertajuk Pretty Man / Pretty Boy dan akan di tayang kan di KBS!
So attention to all Jang Geun Suk and Korean drama Fan...
Sama-sama lah kita menanti kemunculan drama ini tak lama lagi.
InsyaAllah akan sedia kan link jugak kepada yang nak donwload.
Kali ni Jang Geun Suk akan bergandingan dengan IU.. Okey comel..
Drama ni 16 Episode okay ? Can`t Wait

Wow.. hebat gak kan Jang Geun Suk ni... Boleh angkat IU...
Okey sayang - sayang ! Bye for now.


Tolong klik kat SINI kalo hampa rasa hampa comel. ahhahahaha ^_^

8 comments:

  1. jang geun suk enseemmm!!!
    haha.. tak sabar nak tengok..

    ReplyDelete
  2. hai lieya!!!rasa lama x komen2 kat sini,kangen banget deh..ape kabo....ohhh my JGS!!ensemmmmm gilarrr,x sabo u nk tggu heheh..^__^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai wie.. aah la betol tu dah lama tak nampak wie update blog dan dtg sini.. suka JGS gak ekk. hensem kan dia!!! sama2 lah kita tunggu ceta ni . hehe

      Delete
  3. Kenapa kaki IU nampak macam terbesar dalam gambar nih O_O Nasib baik cerita nih episode nya sikit. Tak adalah letih dan broadband pun tak semput kalau nak tengok online XD

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart