Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 5 November 2013

TEASER - MY NOVEMBER PROJECT

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful creatures ^_^
Eh teaser ?! Ha biasa lah tengok orang lain pakat dok buat so 
Liya pon nak buat jugak lah .. hekhek ....
Ni bahan-bahan mentah utama untuk project November .. 
So wait and see dalam seminggu lepas ni insyaAllah siap ..
Wish me Luck girls!!

14 comments:

  1. woahh projek apa ni kak lieya??
    macam menarik jer.. hihi
    gud luck! :D

    ReplyDelete
  2. Woohh projek ape ni?? BTW Gud luck!

    ReplyDelete
  3. mcm projek buat bunga telur je..hehe

    ReplyDelete
  4. girls je? hurmm..good luck kak

    ReplyDelete
  5. projek apa ni kak? nanti tunjuk tauuu.aya nak tengokk.heee good luck :)

    ReplyDelete
  6. Kak ina rasa pun macam projek nak buat bunga telur :)

    ReplyDelete
  7. Mcm ada kaitan dgn event besaq ja ni! Hehehe. All the best, darl! <3

    ReplyDelete
  8. rajinnya lieya.. tak sabar nak tengok hasilnya.. :D

    ReplyDelete
  9. rajinnya lieya.. tak sabar nak tengok hasilnya.. :D

    ReplyDelete
  10. aikkk ada special majlis ke lieya...gaya cam nak buat bunga telur jer..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart