Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 8 November 2013

THIS I PROMISE YOU - NSYNC

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people...
Hari ni masih lagi dalam mood kisah dan lagu.
Kali ni jom kita dengaq lagu dari kumpulan NSYNC.
Rasa nya ramai kot yang tau lagu ni sebab lagu ni memang sedap..
Lagu ni lagu time aku sekolah menengah kira nya lama jugak lah kan...
Antara salah satu ayat yang aku paling-paling suka dalam lagu ini ialah .....

Ayat ni memang best sangat-sangat dan jiwang sangat-sangat,
Kalo putus cinta tu syok la nyanyi pastu reyau hahahhaaa...
Okey apa-apa pon just tekan play dan jom kita layan lagu ni..


Bye!

9 comments:

  1. hadoii..mau tak keluar seminggu...sob..sob

    ReplyDelete
  2. hihi...mood takda nak dengar lagu^-^

    ReplyDelete
  3. Wah..sama feveret la kita..hehe..sya pun suka lagu ni..dan part lgu yg ni ok...teringat dedulu balik tetba..hehehe :D

    ReplyDelete
  4. Tak mau dengar laaaa. Baru putus cinta ni suka lagi dengar lagu budak2. Hahahaa. How are u today anyway? :) *hugs!

    ReplyDelete
  5. lagu nie mmg fiza lyn sgt2 time tu..mmg romantik sgt..

    ReplyDelete
  6. My handphone punya ringtone ni Lieya..best...he..he

    ReplyDelete
  7. awat bawak kuar lagu bikin org seriau kak oii...kang tak pepasal ada yg mencurah ayaq mata :P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart