Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 9 November 2013

TM YANG SEPANTAS KILAT

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people...
Setelah 2 minggu internet kat umah ni buat perangai harem,
hari ini aku decide untuk kol TM di talian 100.
Why wait sampai 2 minggu ??
Sebab nya adalah internet ni sekejap ada sekejap tak dak.
Kalo kol satgi tiba-tiba ada cemna so tunggu lah sampai 2 minggu.
Tapi tetiba ja rasa macam bodoh kan.
Awat la lama sangat sampai 2 minggu ? 1 minggu cukup la kan...
Selain internet yang meragam , telefon pon rosak gak.
Cuma line still ada... So TM telah pon menukaq telefon yang lama kepada yang baru.


Ha cantik dak ? Canggih sikit telefon ni hehe...
Tapi pesan seksiap kat adik-adik jangan dok sat sat angkat kol kawan.
Kalau penting baru kol.. Aku kan tukang bayaq so kena lah tegas...


Ha tengok modem tu semua berkelip kelip kencang ...
Alhamdulillah .. tapi kan yang lawak nya .. 
Aku kol tu dalam pukol 12 lebih dah tadi.
Pastu aku balik umah dari keja nak dekat pukol 2 tu aku siap habaq ..
Aku dah kol TM kat mak dengan adik-adik..
Tiba-tiba plak depa kata TM mai dah aih siap tukaq telefon..
Aku ni aiiihh biaq betoiii, dengan muka depa yang mcm nak tergelak..
Nampak macam tipu ja kan so aku pegi bilik belakang dan tengok memang ada sungguh 
Hahahahhaaa... Aku plak dok gelak macam orang gila sorang-sorang ... 
Lucu sangat-sangat .. Anyway TQ kepada TM di atas kerja anda yang 
sangat pantas ... Bye !!!

9 comments:

  1. Dah boleh berblog dengan gumbira la lepas ni.. Hehe..
    Mieza Suri Shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol tu hehehee.. mcm tau2 ja ^_^

      Delete
  2. pasni kalau problem lagi kol tm cepat2, gerenti sepantas kilat dah sampai umah.. hehe

    ReplyDelete
  3. Ehh, wifi kan? Ha. Sama modem la kak :D Aha. Aritu pun ada prob kat sini, kena tunggu sampai 6 hari, sbb public hols Deepavali ngan Maal Hijrah. Adui, sabaq je la. Aha.

    ReplyDelete
  4. wah lawanya telefon. :D bagus pulak TM noh. hihi, sepantas kilat.

    ReplyDelete
  5. Aha laa lawa la telefon tu... pasni boleh la berinternet sakan hehe

    ReplyDelete
  6. ramai yang daj beralih ke tm ni kan. macam best pulak..

    ReplyDelete
  7. ramai yang daj beralih ke tm ni kan. macam best pulak..

    ReplyDelete
  8. wah cepatnya servis tm. Sy pun pakai tm, alhamdulillah setakat ni tak da problem lagi :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart