Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 16 November 2013

WELCOME TO MY LIFE

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people...
Selamat hari Sabtu kepada semua kawan-kawan yang Liya kasihi.....
Hari ni nak bagi tau kat kawan-kawan semua tentang sesuatu yang baru muncul dalam 
hidup Liya . Nak ucap selamat datang untuk nya ...
Thats why lah nak ucap " Welcome to my Life " macam lagu simple plan tu la....

Tempek gambaq sikit yang berkaitan dengan Welcome to My life.
Ni pon di ambil dari someone name Pixel kalo tak salah ......
Ok Jom lah tengok apa yang baru muncul dalam hidup Liya ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Mesti kena buat suspen sikit kan .... hehehee...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Jeng jeng jeng.....


Benda tu ada dalam kotak ini.... Can u guess ???
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Tada..... Miss Glasses...nak letak nama dia sebagai apa yer ?
Belom pikiaq lagiii.. hehehehe

Ni lah dia .... warna dia hitam campor purple-purple sikit...
Tapi kat kaki spek ni dia tulis red .. tak tau mana yang red tu kan...




Okey comel tak Miss Glasses ni ??
Actually Liya suka spek yang bentuk Cat Eye... Tapi cari kat kedai spek mata memang 
tak da jual pon. Dalam ebay ada tapi lambat la pulak nak sampai....
Tau dak Camna cat eye glasses frame tu macam mana ??

Macam ni lahhh... nak sangat-sangat. Nanti la insyaAllah pasni nak beli jugak.. hahaha..
Ok lah nanti Liya upload gambaq pakai spek pulak yerrr... hehe...
Bye ^_^

19 comments:

  1. selamat berhujung minggu lieya.. comelnya spek baru.. lawa warna merah tu.. singgah klik2 tabung lieya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. selemat berhujung minggu kak aiza.. ^_^ warna dia ungu la kak.. cuma kak kaki spek ja tulis red hehehe.. ^_^

      Delete
  2. " welcome to my life ".. huhuhuu.. menarik tajuk ni.. mana gambar muka tuan dengan glasses dia ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. muka tuan belog ptg sikit insyaAllah akan up... ^_^ saja nak buat kejutan LOL

      Delete
  3. Slmt pg dan slmt hujung minggu lieya..lieya kna pkai spek ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slmt pagi dan slmt hujung mggu jugak sya... yela kena pakai spek mata silau huhu

      Delete
  4. xsabar nak tgk muka kak lieya pakai spek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeee... petang sikit akak up entry ^_^

      Delete
  5. Wah! Lawa lah kak :D Vee suka warna mcm tu :D Color of my life ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn.. warna ni kak memang suka dan berkenan ^_^

      Delete
  6. selamat berhujung minggu akak :) oh akak pakai spek ye.. baru tau.. sile update gmbr pakai spek :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru ja pakai... hehehe . ptg sikit kak up entry ok

      Delete
  7. perghh!! ahli baru.. kita tgh xdak duit.. pakai jela spek lama ni.. aiaceh.. padahal, setahun pun xsampai lagi... hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah zizie kan baru ja buat spek... tu la dah jadi ahli baru dh ni ^_6

      Delete
  8. bleh geng la kita lieya..
    kadang leceh pakai spek ni..kalo time pakai shawl manjang tak cantik..nak pakai lens plak akak takot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah dah geng la kita kan hehehee... pakai shawl dia kembung kat tepi la kan.. huhuhu..

      Delete
  9. Wah Lieya..peminat cat eye glasses rupanya...hmmm..jangan lupa upload tau kalau dah jumpa yang berkenan di hati..

    ReplyDelete
  10. wah,levis tu,heeee

    ok,tunggu gambar penuh akak kai spek pulak,gmbr segmen tadi nmpk sebelah mata je:)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart