Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 9 November 2013

YAY!! CINCIN TAE GONG SHIL DAH SAMPAI!!

Assalamualaikumm...
Anyeonghaseyo beautiful people...
Yay cincin Tae Gong Shil dah sampai... Cantik giler!
Serius tak tipu! Menyesal tak order untuk diri seniri..
Sebenar nya cincin kat bawah ni di order oleh dua orang gadis..


 Cincin ni memang tengah hot sebab heroin master sun pakai hehe..
Di order dari Korea okey... ^_^


Tq to +Mia Akif  dan Nur Izzati sebab order cincin ni dengan kiter..
InsyaAllah Isnin sampai lah kat umah kalian..
Liya dah hantar pakai Poslaju tengah hari tadi!
Ok bye semua !!



8 comments:

  1. Dari Korea?? What? Omg! Apa keistimewaannya kak?? Nak gak tau, since orang dah tergila2kan nya. Hihihi. Very interesting!!

    ReplyDelete
  2. memang betul comel cincin tu.. made in korea pula tu..

    ReplyDelete
  3. wahh dari korea? teruja sebentar..hehe :)

    ReplyDelete
  4. untung laa...untung laaaaaaaaaa.... *nampak tak dia punya jealous?

    ReplyDelete
  5. alamakk.. menyesal plak tak order :(

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart