Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 4 December 2013

4 DEC 2013

Assalamualaikum...
Ayeonghaseyo beautiful people.....
Hari ni 4 Dec 2013 bersamaan dengan hari Audit ISO and i am so honoured
sebab auditor tak datang sini... hoyeayyyyy... sebelom ni pon ada mention yang
dia takkan datang kan so dia memang tak datang ... so just audit kat HQ saja...
Semua dokumen-dokumen berkaitan yang telah aku sediakan dah pon
selamat aku hantaq kepada Jessy di HQ.
Kesian Jessy... :( Sedang aku di sini melompat kegembiraan , tapi Jessy
di sana seperti cacing yang sedang kepanasan,,,
So maybe next year la berjumpa dgn auditor tu yeahhh utk maybe project yang lain pulak..
Until then , Have a nice day everyone .... Bye !


P.s : Pic yang langsung tak dak kaitan :)



19 comments:

  1. Memang lega bgt ni.hehe

    Lieya,klu sudi,join ga sya ya..tima kasih :)

    ReplyDelete
  2. Amboiii suka dia no tak yah jawab dgn tuan auditor, akak kalau audit projek cepat2 taicji kat org atasan sikit...ahahaa...

    ReplyDelete
  3. mcm nk gigit2 je bibir yg penuh ngan sweet tu hahaha..komen tak ada kaitan ngan tajuk

    ReplyDelete
  4. hehhe seronok sangat tu kak lieya. have a nice day akak !

    ReplyDelete
  5. lega,hehe :)

    #lipstik warna warni,ehehe :)

    ReplyDelete
  6. so happy lompat2 la nie kan lieya hihi..

    ReplyDelete
  7. ingatkan nak cerita pasal lip stick gula-gula.
    muahaha :D

    ReplyDelete
  8. Pengalaman Ida jadi juruaudit di CIMB selama 2 tahun sebelum melanjutkan pelajaran sekarang... memang best... kita sebenarnya bukan nak makan orang...kalau yang dipersembahkan itu perfect apa nak ditakutkan...kita pun bukan nak cari salah sangat...janji 2-3 perkara di atas perfect kita dah puas hati...kecuali kalau semak muka pertama dan kedua dah ada yang salah... so cari nahas la tu...memang lah kita akan cari kesalahan yang berikutnya hehe

    ReplyDelete
  9. Wah wah.. Seronok akak ya.. Hihihi.. :D

    ReplyDelete
  10. Good la auditor not coming, haha.

    ReplyDelete
  11. Tahniah Lieya...semoga ok semuanya...

    ReplyDelete
  12. ayoayo...dengar auditor nak datang memang tak best..dia tak jadi datang tu sebab delay ke atau memang tak jadi datang langsung??ntah2 esok lusa dia datang balik..hehehe

    p/s: follower 785

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart