Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 14 December 2013

ANTM CYCLE 20 BALI - PADDY FIELD PHOTOSHOT

 Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world....
Semalam macam biasa pukol 9.30 tengok American Next Top Model Boys and Girls...
Kali ni depa photoshot kat sawah padi yang femes kat Bali tu...
Pemandangan kat sana memang sangat-sangat breathtaking so kalau
sapa-sapa pi Bali conform mai kat sini punya lah kan... ^_^
Sebab gambaq yang depa ambil semalam sangat-sangat lah cantik,
so I decided untuk berkongsi gambar-gambar dalam belog ni untuk kenangan...
Jom kita tengok gambaq-gambaq yang cantik ni ^_^

Renee - dia memang sangat-sangat berbakat dan setiap gambaq yang di ambil memang cantik
tapi untuk minggu ni dia tak dapat nak memuaskan hati judges ..

Nina - Si gadis yang bermata bundar. Gambaq dia pon tak dapat menarik minat judges.
Dia terkeluaq untuk minggu ini ... 

Jeremy - Tyra cakap dia punya muka dan badan memang high fashion tapi bila ambil
gambaq hancus... Dia tak pandai nak menghasilkan photo yang baik.. 

Cory - Satu-satu nya peserta gay . Bab amek gambaq memang dia pro.. 
Tapi Rob Evans cakap dia terlebih lentok badan.. tak sesuai dengan keadaan dan tempat..


Chris H - Ramai orang tak suka dia ni. Depa cakap dia ni perangai pelik.
Tapi aku suka dia ,., haha.. And this is my favourite picture,,, 
Looking at his picture buat kan aku nak bergaya macam ni bila pergi Bali nanti.. 


Jourdan - Muka innocent tapi perangai serius menjengkel kan .. 
Tapi dia memang berbakat dan selalu nya menang dalam cabaran..
Dan dia punya gambaq ni adalah best picture of the week.. 

Marvin - Lelaki yang murah air mata . Sikit-sikit nak menanges ja.
Tapi dia pandai plak amek gambaq,,Nak kata hensem sangat biasa ja. 
tapi Gambaq dia memang marvelous. Kemungkinan dia juara ANTM.. harhar.

Cantik sungguh pemandangan padi bukit ni kan.
Eh bila dok cari-cari gambaq untuk photoshot ni tetiba ja jumpa peserta yang dah
pon di eliminate.. Depa pon ada buat gak photoshot ni...
Tujuan tu tak pasti maybe ada something utk depa-depa kan. 
Jom lah kita tengok sama - sama...


Jena - Dia ni memang segak dan wajah pon sangat unik..
Tapi bila time photoshot , kecantikan dia tak terserlah...
Tapi yang ni rasa nya gambaq yang ni ok ja kan .. Cantik!

Mike - Ice Cream man yang sangat hensem tapi gambaq dia hancos ..
Jalan pon kengkang kat runway.. ^_^ Tapi dia memang hensem...

Alexandria - Dia ni memang segak tapi tak pandai ambil gambaq jugak....
Dia dah masuk balik dah hari tu tapi terkeluaq pulak sekali lagi.. ^_^
Tapi gambaq ni memang cantik kan.

Don ! My feberet man dalam antm ni..
Dia dah pon terkeluaq minggu pertama depa kat Bali... Sayang sangat!
Sebab dia hensem!!

Chlea - Tak berapa tau sangat pasal dia ni.... Nama pon kena google ^_^

Kanani  - Yang ni pon segak.. Dia takut pada clown.
Masa dia kena singkir tu pon sebab geng-geng laki usik dia dengan patung clown
sampai dia kena serangan asthma dan hilang fokus.

Phil - Memiliki wajah yang sangat-sangat eksotik .. Thats why depa buat
rambut dia bagi panjang macam orang zaman tamadun Yunani .. 
Dia terkeluaq sebab photoshot dia tak progress ,, Macam mendatar ja.
Tapi dia ni pak lawak di antara semua contestant cycle 20.

Who will be American Next top Model cycle 20 winner???
Will Found out soon.. ^_^
Until then Have a Nice Day everyone.. 
TQ for reading .. 

P.s : Sapa tengok ANTM?? Yang mana 1 feberet anda ?



16 comments:

  1. tak tengok rancangan ni lieya.. apa-apa pun semua nampak segak dan bergaya.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. belom terlambat lagi kalo kak aiza nak tgk . dlam seminggu tu berkali2 ulang tayang.. ^_^ malam ni pon ada pukul 12.30 . Ahad pon ada gak kak ^_^

      Delete
  2. lohhh xtgk pun smlm..sllu k.el tgk ari ahad hahahaha
    gambar kt bali padi field tu k.el suka marvin..gambar dia tu mmg npk sgt kebalian..npk sgt pemuda bali yg keje bersawah bendang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya selalu tengok hari Sabtu tapi sebab tak sabaq sangat sekarang ni dah tukar tengok hari Jumaat malam Sabtu pulak la.. Marvin memang pandai bergaya dalam gambaq tapi geram kat dia sebab suka teriak pastu dok berpelok sakan dengan Renee.. ^_^

      Delete
  3. Tak tgk, takda favourite tp mcm tak cun je pose dorang ni kat paddy field tu. Takda feel pulak tgk. Hmmm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vee tak tengok pasal tu tak da feel . Nak puji cantik apatah lagi.. ^_^

      Delete
  4. cantik2 semua pciture dorang...

    ReplyDelete
  5. erkkk kak lieya pown dibayar untuk jadi judges erk? haha tp nice picture kak dorang nie. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaaa.. Kak tulis ikut yang judges kata ja hana ^_^

      Delete
  6. Nina dah terkeluar ey.. thx lieya sbb kongsikan .. Fiza tak sempat nk ngk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah... dah pon terkeluaq .. :) kesian dia... malam ni leh tgk fiza.. Esok pon ada gak ^_^

      Delete
  7. dah lama xtengok ANTM.. dulu, bljq kat kedah, boleh la tgk.. blik gani, xde 8tv.. huhu.. sekarang dh campur lelaki ek.. gila ah, melepas!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kat astro 711 .. kalo kat 8tv rasa nya belom keluaq lagii.. Rugi zizie tak dapat tengok kan.. Tula cmpor lelaki perempuan memang gempak habes

      Delete
  8. eh ni ANTM yang ada kata dtg KL ritu,hihi..nana baru tau ni^^

    ReplyDelete
  9. huwaaaa nak tengok jugakk!!
    tapi umah takda astro.. huhuhu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart