Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 23 December 2013

ANTM CYCLE 20 - BAT PHOTOSHOT

Assalamualaikum...
Anyoenghaseyo beautiful people....
Hari ni nak share pic photoshot from Antm cycle 20 .
Untuk photo shot kali ni depa kena beraksi macam kelawaq so task kali ni agak extreme.
Hampa bayang kan lah .. Dah la kepala dok upside down macam tu..
Sure darah turun masuk ke otak punya kan.. Kalo aku la conform pitam..
Anyway walaupon task ini agak susah tapi depa tetap dapat harungi dan menghasilkan pic yang sangat cantik
Check this out....

Jourdan .... top 3 finalist ...

Marvin  ni pon finalist juga yang memang photogenic... Judges suka dia rahang muka dia.

Cory - The last top 3 finalist .. Menangis teresak dah dia malam tu .. kahkahkah..


Renee - Serius tak sangka dia akan tersingkir. 
Kisah cinta berbunga antara dia dan Marvin berhenti seketika agak nya. hehe


Chris H... dia tersingkir utk episode ini . 
Walaupon gambaq yang dihasilkan nampak sangat-sangat strong.. 

Selain top 5 contestant , Peserta yang tersingkir turut sama berphotoshot 
seperti kelawar

Kanani -


Chlea

Jenna

Alexandria

Don - my favourite batman

Mike

Jeremy

Phil...

Thats all.. Tunggu minggu depan pulak utk Final top 3 yang pasti pemenang dah tahu.
So so boring... Sebab aku tak berapa suka dia. 
Model yang aku suka semua dah tersingkir dah (sigh)
Ok bye.. TQ for reading ^_^


13 comments:

  1. adeh kalau dah terbalik mcm tu cmfrm darah teturun hihi

    ReplyDelete
  2. hahaha...nak femes kena berkorban la...tp okay la masing-masing :)

    ReplyDelete
  3. Finalist Marvin ngan Renee kan?

    ReplyDelete
  4. fuyyoooo gempak ar.. ingatkan kat Rumah Terbalik je ada benda yang terbalik mcm ni.. muahahaha

    ReplyDelete
  5. Cantik2 .. kalau umi jadi model tu .. balik rumah mesti tak dapat makan punya huhu

    ReplyDelete
  6. Don dan Phil paling ngamm :D Vee pun sama kalau buat photoshoot ni mmg pusingg..

    ReplyDelete
  7. wahh terbalik !! hahahah tak pernah tengok rancangan nie

    ReplyDelete
  8. cantik2. warna biru memang cantik. suka tengok. haha

    ReplyDelete
  9. erk..tak sakit kepala ke amik gambar mcm tu

    ReplyDelete
  10. tertinggal lagi.. serius tak igt nk tengok lieya.. huhu

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart