Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 26 December 2013

BED INTRUDER - FROM BREAKING NEWS INTERVIEW TO A RAPPING SONG ON I TUNES

Antoine Dodson ... seorang abg yang berjaya menjadi seorang penyanyi disebab kan 
seorang lelaki yang menceroboh masuk ke dalam rumah mereka dan cuba merogol adik nya
Kelly Dodson.. ^_^  Percaya tak ?
Temubual nya dengan NBC news telah di buat remix dan menjadi lagu oleh
The Gregory brother dan berjaya membuatkan Antoine menjadi popular dalam sekelip mata ...

Kalau nak dengaq boleh lah tekan play.. Seriusly memang lawak la..
Aku dengaq sambil gelak-gelak .. Paham - paham je lah kan .. 
Orang kulit hitam kalau bercakap memang ada rapping sikit.. 
So tak hairan lah kalau dengan bercakap pon boleh turn to a hit song... ^_^
ok bye! tq for reading ^_^





22 comments:

  1. Bed intruder ni dah jadi meme kat dalam 9gag. Negro punya sembang memang ada lenggok rapping skit, tapi takda la teruk macam Antoine ni. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaaaa... eh rasa mcm ada lagi la yg lagi terok.. makcik2 karipap depa pon jenis cakap rapping jugakk :)

      Delete
  2. haha..boleh tahan jugak suara dia.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... :) serius lagu ni melekat kat otak

      Delete
  3. ok memng lawak..itulah rezeki..senang nak popular..x pyah wat lawak bodoh mcm bobo nak popular..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaa.. bobo tu mmg menjengkel kan dengan gigi tak berapa nak cukup.. bukan tu ja ramai lagi idiot people yang cuba nak jadi famous ..

      Delete
  4. hahaha. negro memang la akak. tp nie memang betul2 ada tone. haha

    ReplyDelete
  5. hahaha.. tgk la camne gaya dorg bercakap.. kalo org malaysia buat camtu, mmg kena baling selipar jawabnya.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaa... tu la kan. tapi dia punya cara di temuramah pon dikecam jugak,. org2 kat situ cakap cara dia jawab soalan tu tak berapa nak elok dan kurang ajaq

      Delete
  6. Rezeki namanya tu Lieya..bercakap pun boleh buat duit tau!!! cer try..he..he

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah tu la.. kalo kta memang tak la... nak femes kena lalui fasa kena maki hamun dulu.., tak mau la huhuhuhu

      Delete
  7. ala xleh tgk plak video..huhu xpe2 balik kang nk tgk kt lappy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. balik nanti make sure tengok sampai habes tau ^_^ sure tergelak

      Delete
  8. internet akak slow.. tak dapat nak tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang nya kak. bila2 akak try tengok agak lucu gak

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart