Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 30 December 2013

CASH OUT NUFFNANG UNTUK PERTAMA KALI NYA

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people...
Yay! Hari ni Lieya dah cash out Nuffnang !
Macam tak percaya ja kan ... dulu masa mula-mula daftar Nuffnang
serius tak terfikir duit tu akan jadi banyak dan boleh cash out.
Tapi alhamdulillah akhirnya berjaya cash out untuk pertama kali nya...


Actually Liya start blog ni sejak tahun May 2011 lagi..
Masa tu tulis belog untuk suka-suka saja tak pernah terpikir nak aktif pon.
Tulis luahan perasaan .. macam org tak betul. pastu terus tak tulis.
bulan Oct 2012 buka ja blog tengok walaupon tulis benda yang entah apa-apa
ada pulak yang view so why not tulis benda berguna dan share
dengan semua kan... Di situ lah bermula nya aku mula aktif.
Aku padam buang semua luahan hati yang ntah apa-apa ntah tu 
dan mula tulis benda yang berguna

Walaupon dah aktif dan menulis benda yang berguna ,
still lagi masih dalam fasa menulis syok seniri..
Yela tulis-tulis orang ada yang datang baca tapi tak da yang komen .
Ada la yang komen tapi berapa orang lah sangat...
Nuffnang pon xnaik-naik dok kupang-kupang macam tu ja kan...
Pastu mula lah rasa macam down dan malas nak tls.
Tapi walaupon musim menulis ni pasang surut still jugak aku tls ..
Bila mula dapat CPUV pada bulan July 2013 bertambah semangat aku menulis.
Sampai lah ke hari ni semangat aku masih berkobar-kobar.

Di kesempatan ini Liya nak ucap kan ribuan terima kasih kepada semua kawan-kawan blogger yang sudi datang membaca, mengomen dan menabung kat
belog Liya ... hanya Allah yang dapat membalas jasa baik kalian...
InsyaAllah di masa akan datang , Liya akan meningkatkan lagi mutu
penulisan dan pengisian di dalam belog ini....

Love u all.... bye !_!


59 comments:

  1. Replies
    1. tapi duit adam tu lagi berkepok2 kan ... hikhik

      Delete
  2. wow..bestnya....banyak ke...hihihih

    ReplyDelete
  3. jeles weyh tengok orang dok cashout nuffang..
    tabung akak tu ntah bila la leh cash out..huhuhu
    meh lieya belanja akak..hahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak zee chaiyok2 usaha lagi ye kak.. tulis banyak2 entry sure nanti dapat cash out

      Delete
  4. Ok dah boleh mai KL belanja akak minum kopi dah ni lieya.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sure kak... insyaAllah nanti dah settle down kat KL memang nak jumpa dengan kak zaza bukan takat nak minum kopi ja . nak hiking pon boleh :)

      Delete
  5. Tahniah Liya...akak ada le seciput tapi tak cashout lagik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq kak . saya punya pon tak banyak sangat pon kak.. cukup2 makan ja hehehhee :)

      Delete
  6. seronoknya merasa juga duit berblog kan..kita pun masih proses bljr lagi nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah ... :) slow2 belajaq la kan...

      Delete
  7. SYOK NYA LIEYA ... hurm kami x rajin mcm hampa so dok banyak tu la... hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hwaiting anis, lepas ni kena rajin2 la

      Delete
  8. wahh tahniah kak. ni semangat nk kumpol duit nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheee.. tq . selamat mengumpul duit banyak2 yeee

      Delete
  9. Tahniah! Seronok tu dapat hasil daripada berblog. Saya pulak tak letak pon iklan di blog. Belum tergerak hati lagi. Tapi rasanya macam terpengaruh ja nak letak jugak. Ahahah.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai niena tak pyah pikir panjang lagi . letak ja. rugi kalo tak letak . Kak dah lama nak tanya kat niena awat tak letak iklan tapi salu tak berkesempatan heehehe

      Delete
  10. Congrates. Mieya pon cash out jugak.. heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeeee... mieya mesti banyak kan .. akak sikit ja

      Delete
  11. wah tahniah!! :) sy ni belum pernah lg nk cash out..InsyaAllah, one day.

    ReplyDelete
  12. tahniah kak!!!meh belanja nana kfc meh,hihi

    ReplyDelete
  13. tahniah kak lieya. hwaaa jelesnya !! haha hana memang jauh lg nak capai. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah hana tak lama lagi hana kan rajin ^_^

      Delete
  14. Alhamdulillah murah rezeki .. :D guna duit baik2 yer tak mau shopping jer hahahaa :P ( mcm mak la nak nasihat ) apa2 pun tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tq tq.. insyaAllah guna utk jalan yang baik ^_^

      Delete
  15. Tahniah lieya..dah bleh cashout..sya pnya tak tau la bila leh..hehe

    ReplyDelete
  16. Wow. tahniah sis Lieya. Earning Tiey berapa ingit je baru. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq tiey ^_^ InsyaAllah nanti turn tiey pulak... chaiyok2

      Delete
  17. tahniah akak!
    anne lama lagi nak cashout nuffnang ni..
    tak sabar pulak.. hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq anne.. ^_^ nanti anne pulak yeeee.. usaha lagiii ye. tq sebab selalu menabung utk kak

      Delete
  18. tahniah dear,,.. nanti kalau dah dapat, inform mama, mama nak mintak belanja ni, mama nak kefci satu bucket.. boleh ke?.. hihihihih

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq mama ^_^ kfc 1 bucket wah wah.... insyaAllah hehhehe

      Delete
  19. Tahniah Lieya. Kita dah cash out since early November tapi tak dapat lagi check..adoi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ainim tak tanya depa balik ka? lma dah tu kan

      Delete
  20. Tahniah Lieya..moga rezeki Lieya semakin in 2014 k!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Raudzah,,, insyaAllah atas sokongan kawan-kawan semua :)

      Delete
  21. Tahniah....buat penguat semangat tahun baru.

    ReplyDelete
  22. Keep on writing coz JM akan keep on reading...alhamdulillah rezeki tu...JM yg mula menulis start on 2012...sampai skrg belum boleh cash out lagi..kiranya itu rezeki Lieya lah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Jm sebab jadi pembaca setia kat belog ni.. Liya harap Jm pon akan dapat rezki yang bertambah untuk tahun depan amin ^_^

      Delete
  23. tahniah dear...boleh lar belanja...hihihi

    ReplyDelete
  24. tahniah!!! teruskan berblogging! :)

    ReplyDelete
  25. best nyeee ya. happy for u my dear

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah..rezeki.. tahniah :) berapakah jumlahnya?..(sibuk je kan nak tahu.. hihihi)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart