Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 25 December 2013

CHRISTMAS !!!

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the globe..
Wow best nya hari ini semua orang cuti kan ??? 
Ada ka yang tak bercuti macam Liya ? Maybe ada lah kan..
Stress di hari orang lain bercuti.. Yes i already get over it for a very long long time.
No resentment at all sebab dah biasa dah .. Mak pulak dok hairan pagi tadi..
Padahal hari ni dah tahun ke 6 aku tak cuti (since 2008) ... ^_^
Kawan-kawan hari ni pergi jalan mana yerrr... 
Harap-harap semua nya happy happy selalu ...

Ok bye .. TQ for stopping by untuk melawat saya yang sedang bekerja ..
Adios Asbestos... ^_^

4 comments:

  1. Kesian lieya tak cuti dik..akak pun tak ke mana dik..kemas rumah bersama love soulmate..hehehe..

    ReplyDelete
  2. sy cuti...tp tak kemana pun..duk rumah rehat2 je...hehe slmt bekerja:)

    ReplyDelete
  3. kak lieya tak cuti?? hahah sama la kita. sobs sobs. T_T

    ReplyDelete
  4. Fiza cuti tp duk rumah jer.. cuti satu hari tak tau nak pegi mn...

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart