Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 4 December 2013

CPUV 19 - LIBRESSE

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people all around the globe... ^_^
CPUV ni dapat pada penghujung November lagi tapi tak sempat nak update ...
Bulan November agak sadis berbanding bulan Oktober sebab dapat 2 cpuv ja...
Bulan December pulak langsung tak muncul any CPUV lagi. so so kesian....

Iklan kali ni dari Libresse .. Liya tengok ramai gak yang dapat ...

Libresse lancarkan produk baru dia ...
Tuala wanita depa letak dalam tin dan kat luaq tin ada corak bunga ...
Kat iklan tu dia suruh pilih A B C D macam kat bawah ni.. 

Bila pilih salah satu jawapan di atas tu ... Liya dapat ..............^_^

Kawan-kawan leh cuba jugak tengok dapat bunga apa ... okey .. bye.. ^_^
TQ for reading..






17 comments:

  1. ok lah dpt gak..JM ni...tak bertambah2...nila RM pun tak berubah2..huhhuhu

    ReplyDelete
  2. samala,bulan november ni seciput je yang melekat..ok la dari tak melekat langsung..huhuu ^ ^

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah rezeki tu
    dr xde lgsg kan hehehe
    tahniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  4. Tahniah Lieya...mudah2an December ni dapat lagi yek :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah la ye, kita gak dh lama x dapat2! :(

    ReplyDelete
  6. Vee tak pernah fhm pun benda ni. Tp Vee rasa kan, smua ni product yang dorang iklankan dekat blog akak kan? Ke lain..? Huuu.

    ReplyDelete
  7. tahniah dapat CPUV, saya dah lama tak dapat..

    ReplyDelete
  8. tahniah lieya.. bulan lepas akak dapat 2 je cpuv.. bulan ini takde cpuv.. hehe..

    ReplyDelete
  9. singgah klik tabung NN petang ni..

    ReplyDelete
  10. heheh hana pown dapat. tahniah kak lieya :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart