Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 5 December 2013

CPUV 20 - PUSAT PUNGUTAN ZAKAT

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world..
Alhamdulillah semalam check akaun nuffnang ada CPUV terbaru ...
CPUV ni adalah yang pertama dalam bulan Disember ....
CPUV ni dari Pusat Pungutan zakat.



Melalui website ini ,umat Islam akan lebih mudah menjalankan rukun islam yang ke 3 ini..
kerana semua urusan  di hujung jari .... ^_^



Kita boleh lah kira berapa jumlah zakat yang kita perlu bayar untuk bulan atau tahun...
Sangat cepat dan mudah... Setelah selesai semak boleh terus buat bayaran
dengan menggunakan kredit kad atau FPX (Potongan dari Bank) ...
Nak bayar melalui potongan gaji pon boleh jugak... just isi borang yang di sediakan...



Senang cepat dan mudah.... so apa tunggu lagi.. Jom lah pakat-pakat kita semak berapa zakat yang kita patut bayar.. Kadang-kadang benda mcm ni kita terlepas pandang .. betol x...
ok bye for now.... Thanxx for reading ... 

5 comments:

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart