Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 26 December 2013

DATING DENGAN DATIN DI HARI AHAD

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world...
Last Sunday , aku dengan sepupu ke Alor Setar,,
Since kawan aku Mak Datin Hasmidar cuti kami pon berdating pada hari tersebut...
Hajat pergi ke Alor Setar tu sebab cousin aku ni nak beli semakphone baru... 
Dia dah lama kumpul duit tu ha ... So ini lah masa nya untuk membeli....
Jom lah tengok gambar-gambar aku dengan mak Datin bergedik depan kamera ^_^












Banyak jugak gambar yang kami ambil masa tu .... 
Maklum lah kan orang-orang berumur ni tak leh berdiri lama-lama ..
Kaki mula sakit . aku especially dah mula sakit lutut dan tumit kaki....
So kami lepak-lepak je lah sat... 

Ni Mak Datin punya lipstick aku try ... Memang nude habes-habesan...
Macam tak pakai lipstick pulak kan... Mak Datin kata comel.
Tapi aku rasa memang tak macam Liya Von Jay langsung.
Liya kan suka pink purplish ... ^_^


Ni kat kedai switch tu la..... Sebelom kami kepenatan tu kami mai teman dia dulu...

Casing telefon yang memang semua harga RM50 keatas.

A small christmas tree.. Comel dan cute sangat - sangat...

So lepas siap membeli tu kami pi makan... tapi sebab dah pelahap sangat tak ingat nak snap pic langsung pon ... Setakat ini sahaja laporan aktiviti untuk hari Ahad.
Sekian terima kasih... bye.....
TQ for stopping by dear chinggu ^_^


28 comments:

  1. seronoknya jenjalan2..mahalnya casing hf tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat kedai i phone tu pasal mahai kot .. Lagipon ori .. :) aah best jalan2 sebab lama xjumpa dgn bff kan

      Delete
  2. wah.. comelnya lieya.. memang nampak natural pakai lipstick tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak... natural sangat... heheheee.. utk org yang tak suka menyerlah di bibir sesuai pakai :)

      Delete
  3. buat la tutorial pakai shawl supo hg tu. lawa!!!!!

    ReplyDelete
  4. tu dia haihhh gambaq hangpa saja2 hahaha
    tp k.el berkenan cara liya pakai shawl tu
    a'ah k.el pun nak mtk tutorial shawl tu
    cepat skit..wiken ni ada kenduri muahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti malam ni lah kak el kalo sempat saya buat ekkk.. :)

      Delete
  5. amboih sakan depa berjalan-jalan..hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. HEHEHEHE... biasa lah sekali sekala :)

      Delete
  6. wah !! seronok dating berdua ye ?? tak ape .. nanti kite nak dating dua dengan geng jugak .. kah kah !! ^_^

    ReplyDelete
  7. ambil pic gune hp ker.. nice la gambaq nyer...

    ReplyDelete
  8. chomelll lah hampa dua ni.. rupa pun lebih korang ja hehe

    ReplyDelete
  9. Ma boleh ambik gambaq...sakan depa....ahahhaa...

    Akak tak dak semakphong dok pakai hat baling ajing tu la asai buleh buat call buleh sms masih bertahan..ahahhaa...

    ReplyDelete
  10. Vee suka lipstick/gloss yang color tak menyerlah sgt. Hihii. Tp Vee tgk cm cantik je kak xD

    ReplyDelete
  11. kak lieya ngan mak datin sama comel.. ehehe..
    anne tak biasa pakai lipstick, rasa macam ada something yg berat je kat bibir.. haha

    ReplyDelete
  12. hahaha...please jgn tukar kaler lipstick! :P

    ReplyDelete
  13. umi suke tgok kecerahan kulit dear ..nampak glow ... apapun .. dear look gojes..muah2

    ReplyDelete
  14. nana suka kaler lipstik gitu,,festime tau kak nana beli lipstick..yang anugerah tu,best kai^^

    ReplyDelete
  15. wahhh kemain lagi erk. kak lieya dengan sepupu ada rupa la. huhu wahh favicon pown dah tukar :)

    ReplyDelete
  16. lipstick apa tu kak.. nampak nice je colournya.. :)

    ReplyDelete
  17. Hari ahad hari untuk berjalan²..heee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart