Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 21 December 2013

HAPPY BIRTHDAY LIL SISTER , SUHAILAH

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people.....
Hari ni 21 Dec 2013 adalah hari lahir adik aku yang paling bongsu .. opppssss..
Silap kedua bongsu sebab yang paling bongsu tu adalah Totoi. kikiki.....
Ah tiba-tiba terliuq plak tengok gambaq kat bawah niii... 


Tapi kami tak buat apa-apa celebration untuk birthday budak ni.
Sebab 3 orang adik kami tu dok ada kat KL ( Siti dan Zahirah dia pegi kat si Anis yang memang dok di KL tu) . Depa pi shopping dan di jangka kan akan
pulang pada hari Isnin ni sekali dengan Anih juga sempena cuti semester.
so kalau nak buat pon macam tak meriah la pulak kan..


Semalam dah belanja makan steam boat so kira nya macam hadiah jugak lah kan...
hehehehehheeeee... hari Ahad ni nak bawak pi Aloq Staq pulak beli beg sekolah..
Satgi nak bawak pi perpustakaan pulak pinjam buku cerita...
Maklum lah lani dia dah pon jadi kaki novel...

Adik aku ni baru ja nak masuk form 5 tapi dia mekap sekati.
Kalah semua kakak-kakak dia,. Orang lain lepas habes sekolah baru start tempek sekilo..
Dia ni pendiam sikit.. Kalau mula bercakap sampai tak larat nak layan..
Anak bapak macam ni la.. sebijik macam bapak dia la...
Kalau pi mana-mana pon orang lain dok sembang rabung dia dok senyap ja..
Melayan perasaan sendiri.... Memang perangai dia macam ni...^_^
Kami rajin jugak la berkelai bergaduh tu asam garam la kan..
Tapi aku dengan dia peminat Kpop dan korea Tegar.
Cuma dia lebih kepada kpop dan aku lebih kepada K drama.. 

To Suhailah :
Happy 16th birthday ... Semoga panjang umur dan murah rezeki.
Belajar rajin-rajin untuk SPM dan jangan malas-malas.. 
Jangan dok buat loi nak makan ubat.. (Dia ni talasemia minor) 

Ok .... thats all for now.... Tq For reading :)


P.s : Ini budak demam lah hari ni.... Demam nak tambah umoq sampai nak pengsan2.
Ubat tak makan la tu... 








7 comments:

  1. Selamat hari lahir utk adik lieya..dan semoga cpt sembuh ya^_^

    ReplyDelete
  2. selamat hari lahir..all the best tuk spm nanti yep !:)

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir untuk beliau, semoga cepat sembuh ye..

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir tuk adek liey.. smoga cpt sembuh dr demam tu..

    ReplyDelete
  5. happy besday buat adik kak lieya..
    semoga cepat sembuh jugak.. hihi

    ReplyDelete
  6. HB utk adik akak. may ALLAH bless her. gud luck utk spm. sebaya dengan adik hana. :)

    ReplyDelete
  7. hepy besday untuk adik lieya, moga cepat sembuh..seumur dengan adik kedua bongsu saya :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart