Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 13 December 2013

KBS WORLD GAG CONCERT

Assalamualaikum ...
Anyeonghaseyo beautiful people..
Last night , Selepas tengok cerita Korea Bel Ami kat KBS tu kan...
Sementara nak tunggu masa The Princess Man encore di tayangkan,
ada lah di selit satu adegan Gag concert ...



Sebelom ni memang tau Gag concert tu wujud tapi tak pernah nak amek port untuk tengok..
Tapi sebab dah sambil-sambil dok tunggu cerita mula sure lah ter tengok.. betol dop..
Dan tak sangka plak memang lawak tahap keras perut , terkencing dalam seluaq..
Serius sebelom ni ingat Gag Concert ni macam bodo-bodo ja..
So lepas ni every Thursday night memang nganga terus la depan tv tu
dan gelak - gelak macam orang hilang akal... ^_^


Gag concert ni ala-ala Raja Lawak la jugak cuma sketsa lawak tu banyak dan berterusan.
Memang idea depa untuk buat lawak menjadi sangat-sangat ...
Gag Concert ni dah di tayangkan di KBS sejak tahun 1999 lagi..
So sapa-sapa yang belom pernah tengok boleh lah cuba tengok...
Ok bye! TQ for reading ^_^

17 comments:

  1. tak penah tahu pula pasal ni..huhu tak rajin nak cari tahu hehe

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tak cari pon dik.. ni ada kat tv channel 392 atau 391 astro KBS world.. :)

      Delete
  3. sally mmg tgk Gag Concert ni...pastu gelak sorang-sorang...sbb ibu tak paham..haha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pon dok gelak sorang jugak.. mak nasib baik dah tidoq kalo tak mesti cakap dia mula dah gelak sorg2 .. hikhik

      Delete
  4. JM pun salah sorang peminat GAG concert ni..mmg kelakar ahaah

    ReplyDelete
  5. eh,macam pernah dengarlah.. hehe :D

    ReplyDelete
  6. Fiza paling suke yang part boyfriend.. boyfriend yang hensom, sederhana dan yg sayangkan kita.. mmg kelakar...

    ReplyDelete
  7. best ke kak lieya? macam sengal2 je cerita nie. haha nie nak kena tengok nie :D

    ReplyDelete
  8. Kak ina tak pernah tengok lagi...selalu tengok Running Man, Star King..itu aje...he he..

    ReplyDelete
  9. variety shows korea mmg best .. sy tgok running man dgn weekly idol je .. hehe

    ReplyDelete
  10. gag ni best akak~~ aefa suke tgk. hihi.. tp skrg dah tak tau nk tgk kat mane -.-'' tenet slowww

    ReplyDelete
  11. akak tak pernah tengok lagi rancangan ni lieya.. lagi pun akak memang jarang tengok tv.. hehe.. klik2 3 nuff lieya.. shoubox lieya offline.. :D

    ReplyDelete
  12. best gila gag concert ni, anne siap download lagi..
    tapi rasanya lawak yg dulu2 lg banyak yang best.. anne suka part madam Jeong.. tapi sekarang dah takde.. huhu..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart