Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 19 December 2013

LONELY

Assalamualaikum,
Anyeonghaseyo beautiful people....
Hari ni pagi-pagi lagi dah terima SMS dari Kak Nurul ..
Dia MC hari ini.. Liya pon terus pergi kerja macam biasa ..
Sampai kat opis tengok +nur hannis mohamad pon tak mai.. Ingat dia mai lewat.
Tengok-tengok sampai ke sudah tak mai...


So today i m eating alone again.................
Kawan-kawan lain umah depa dekat-dekat ja so depa makan kat umah la.
Tapi situasi bukan macam sarikata kat bawah tu yer.. hikhik...
Ok bye kawan-kawan.... 

P.s : Hampa makan apa utk lunch...? Liya menelan bihun sup ayam special.. so yumyum

13 comments:

  1. Alo.Kesiannya btw seddapnya bihun sup ,dah lama tak makan hiks

    ReplyDelete
  2. Wahh sedapnya makan bihun sup.. Saya tak makan pun lagi ni... >.<

    ReplyDelete
  3. alar siannya makan sorang2..heee...takpe, esok2 makan 2org dah..;)

    ReplyDelete
  4. alahai...kalau KL-Perlis dekat...dah lama sally g teman akak lunch :(

    ReplyDelete
  5. tak dak makan apa pun.. sebab dah heavy breakfast pagi tadi :))

    ReplyDelete
  6. bihun sup? sedapnya. hana makan ikan talipia goreng cicah cili padi. :D

    ReplyDelete
  7. Kak ina makan roti puri cicah kari ayam...dap dap :)

    ReplyDelete
  8. ololo cian dia hihi sorry hurm my mom sakit x dpat dtg x pe hari ni dah datang.... im back hihi

    ReplyDelete
  9. makan nasi lemak pagi tadi kak lieya, kite bangun lambat hehehe :p pukul 5 nnti pegi kenduri, baru dapat makan sedap :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart