Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 24 December 2013

SEOUL GARDEN NOW OPENING IN ALOR SETAR MALL

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people....
Hari Ahad lepas aku dengan sepupu pergi ke Alor Setar.
Dia nak beli handphone baru sebab dah terketaq-ketaq nak pakai i phone kan.
Kami pergi ke Switch utk beli i phone tu..
So masa nak belok masuk ke kawasan Alor Setar Mall tu nampak SEOUL GARDEN.
Wow!!! Biar betol! Yay!! Masa tu dah kenyang dah tapi ahad tak buka lagi.
Grand opening kelmarin 23 Dec 2013... 
So depa ada give out coupon 15% kepada semua macam kat bawah ni...
Menarik , tertarik de Boom kan ^_^

So dapat lah jimat sikit kan kalo dapat guna kupon diskaun ni.
Tapi untuk Alor Star Mall saja la ekkk.. Selain daripada tu tak ada .. sorry.
Nak tunjuk sikit gambaq yang masa pi makan dengan +Lida Yusoff  dulu...
Masa tu kami makan kat IOI Mall puchong 


Periuk dia.. tengah panas-panas macam ni sedap sangat-sangat makan..

Masa ni aku pi 4 orang dengan adik aku , Mek Tie dan husband dia.

Siput yang kaler pink cangkerang dia tu paling comel. 1st time jumpa hehe

Tengok tu makan tak ingat dunia... ^_^ Tapi makan sikit ja..
Dush dush tak mau belanja dah sebab makan sikit... 

Okey nanti insyaAllah dapat gaji nak pi makan lah...
Kebetulan hari jadi aku pon bulan Januari kan.. Dapat 50% harga kalo pergi dengan seorang kawan.
Kalau pergi 6 orang , yang birthday girl tu dapat makan free... So apa tunggu lagi...
Jom pakat pi makan... Jangan lupa guna kupon di atas .. ok bye..
TQ for stopping by


23 comments:

  1. wah bestnya.. kat Sg Petani pun dh bukak jugak..tapi akak tak sampai lagi pun.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak farah cepat serbu .. ajak suami dan emir pegi makan sana kak heheeee

      Delete
  2. Alahai...meh KL meh...kita makan sekali...huhu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik,,,, nanti tahun depan lah sally kan dh janji kan hehehhee.. kita makan sampai pecah perut ok

      Delete
  3. wah minat ek makan kat Seoul Garden ni, akak tak boleh sebab tak boleh diterima tekak...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak tak lalu ek, hehehe,, rugi tau sebab sedapppp

      Delete
  4. Akak ni memang ketinggalan kalau bab seafood sebab hubby tak leh nak makan seafood...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai sayang nya kak.. kalo saya still curik2 makan .. kat seoul garden ni daging ayam , dan ikan pon ada gak kak :)

      Delete
  5. Bestnya...tak perlu ke Koya kalau nk mkn ala2 mknan korea tu ahak..dah dekat ngan umah Lieya tu..best aa kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pegi jugak Korea tu JM.. wajib hehhehehee.. tu lah dah dekat lagipon hampir setiap minggu memang pegi aloq staq :)

      Delete
  6. wahh bestnya ^_^ makan-makan ye ..tapi acik nie alergik seafood

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat sini daging , ayam dan ikan pon ada jugak la achik.. so boleh la cuba makan.. :)

      Delete
  7. alahai...sodappp pula tgk makanan...hihihi

    ReplyDelete
  8. wahhhhhhhhh aya nak pergiii!!! akakkk beraapa rege sekali makan ni? ke ikot benda yang kita ambil?

    ReplyDelete
  9. Sedapnya lahaiii... Nak jugak! Dekat Kulim ni tak dak lagi.. Uwaa!!

    ReplyDelete
  10. pandainya makan pakai chopstick. hana banyak kali try still kekok. haha tak pernah makan lg dekat sini. entah bila la dapat. huhu

    ReplyDelete
  11. wahh teringin laa..
    dah la hari tu sally update pasal dukbeokki.. wuwuwu...

    ReplyDelete
  12. Kita memang suka Seoul Garden ni..cuma risau dikit part halal tu Lieya coz cuma ada dua aje Seoul Garden yang didaftarkan di website Jakim..tu yang risau sikit.

    ReplyDelete
  13. Best la kat sana pun dah ada seoul garden.. padahal diri sndiri pun tak pernah ke seoul garden hahahaha :P

    ReplyDelete
  14. Wahh bestnyaa..msti sdap2 kn?tteobuki ada x?18 kira adult ke?hakhak

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart