Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 23 December 2013

TUDUNG SELENDANG UNTUK DI JUAL

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people....
Dok buat apakah tu kawan-kawan semua...
Hari ni Liya nak jual something ... apakah... ? SHAWL...
Actually nak buat LONG SHAWL tapi tak menjadi so jadi lah regular shawl sahaja... 
Width : lebih kurang 50cm 
Length : 1.5 meter
Jom check it out...

BLACK LACE (Chiffon keras)
RM 15 
AVAILABLE


COLOURFUL HURRICANE (Chiffon lembut)
RM19
AVAILABLE

NAVY BLUE PAISLEY (chiffon lembut)
RM19
AVAILABLE.

Semua harga exclude postage ... ^_^ 
Postage RM 6 (Poslaju) , RM4 (Post express)
STOK TERHAD .
1ST COME 1ST SERVE BASIS 

3 jenis ni sahaja yang ada, Test market, Kalau ada sambutan boleh lah meneruskan langkah yang seterusnya,
Untuk pesanan sila email ke :

mystique3298@gmail.com 

Bye for now !_! TQ for stopping by








30 comments:

  1. Wah..dah start nak buat business ye Lieya

    ReplyDelete
  2. good luck my dear..interms of color I like the first one...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raudzah memang suka kaler yang gelap2 kan heehhehe :)

      Delete
  3. Vee ada 1 shawl kat rumah ni. Menang drpd satu giveaway hari tu. Right after I won it, break ngan dia dah.. Haha. Well, u know the story :B

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes i know the story... vee... its not too late .. u know what i mean hehehhe :)

      Delete
  4. Replies
    1. harharhar....
      comel lah sangat fiza ... :)

      Delete
  5. bagusla ada pendapatan sampingan..cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah baru nak berjinak-jinak hehhe :)

      Delete
  6. Lieya kalau variety kan lagi design shawl tu mungkin org puas kot nak tgk.. tiga macam sikit je..
    (sorry advice akak je) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahahaha.. betol tu kak... i agree... ni saja nak test power ja kak.. next time tambah agi. InsyaAllah

      Delete
  7. yg NAVY BLUE PAISLEY tu cantik..huhu....tp sally jarang pakai shawl pulak..huhu...best of luck kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan baik akak yang tolong pilihkan tu sally.. cantik kan

      Delete
  8. Replies
    1. ala cik itah belajar la. hehe .. kan banyak tutorial

      Delete
  9. Replies
    1. yela JM.. jahit seniri . hehee... saja test market

      Delete
  10. lawa tu,berbisnes pulak sekarang ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja gediks nak test market hihihihihi :)

      Delete
  11. wahh busines pulak. moga maju jaya akak. :)

    ReplyDelete
  12. Santek-santek :D Good luck ye ^^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart