Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 14 December 2013

SIMPLYSITI : WHITE & DETOX WHITENING NIGHT CREAM REVIEW

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world..
Hari ni teman sepupu pergi guardian beli krim malam..
After a few consideration , Dia memilih Simply Siti White & Detox Whitening Night Cream.

 Sebab muka dia berjerawat dan dia nak bagi hilang jerawat dia so memang patut la
cuba cream ni sebab cream ni berfungsi untuk :

1. Membersihkan liang roma yang tersumbat.
2. Mengurangkan jerawat dan parut 
3. Mengurangkan bintik - bintik hitam.
4. Untuk tona warna kulit yang sekata dan mencerah kan kulit.
5. Untuk kulit yang sihat dan berseri.
See,, Memang sangat - sangat berguna kan cream ni.
Rasa macam nak beli jugak la nanti.. ^_^
Bau nya pon wangi sangat-sangat tekstur pon lembut.
Rasa nya satu bekas ni boleh tahan banyak bulan jugak.
Berat bersih 30g.. ^_^
Krim ni mengandungi dua bahan semulajadi yang sangat berkesan untuk mencerahkan dan
menyihat kan kulit iaitu ekstrak madu manukah dan teh hijau... 
so kalau nak tahu krim ni best atau tak boleh la try beli.
Harga masa beli tadi adalah RM34++ after less..
Bye! TQ for reading

16 comments:

  1. Macam best je. Nanti bagitau la kesan dia okayy? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini adik sepupu yg beli nanti tgk berkesan ke tak kat muka dia,,:) Rasa nak beli jugak kot. hehe

      Delete
  2. waaah ~ bagus ke krim ni?
    hari tu wada ingat nak beli jugak tapi dok tanya-tanya kawan takde yang pernah cuba.
    tu yang tak jadi beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu nya produk simply siti memang terbaik. So kalo nak cuba tu jangan ragu-ragu la sebab terbukti berkesan. kak pernah pakai lipstick , bedak , bb cream , krim semua nya memang puas hati la ^_^

      Delete
  3. Ida tak pernah pakai prodak Simply Siti

    ReplyDelete
  4. zizie xbrpe suka pakai krim2 cenggini.. especially yg ada campuran kimia.. now, tgh tunggu cuti sebab ada krim delima tnp bhn kimia kat ganu.. krim yg zizie terpaksa pakai sebab terdesak pun, hazeline je la.. huhu.

    ReplyDelete
  5. yang ni produk terbaru simplysiti kan..simplysiti ni mahal jugak kan..hehee..tapi yang ni memang nampak lembut sangat tekstur dia.

    ReplyDelete
  6. owhh elok ke nie? macam menarik minat je nak guna nie. haha

    ReplyDelete
  7. belum pernah try lagi produk simply siti ni, selalu tengok2 tapi tak beli hehe..

    ReplyDelete
  8. ok ker...nanti jangan lupa buat review...nak tengok effect dia..

    ReplyDelete
  9. Nak tgk effect dulu baru nak cuba. Haha. Sbb byk sgt dah product Vee guna, last2 give up. Huuu..

    ReplyDelete
  10. erm.. seronoknye kalau boleh try benda ni.. kulit sensitif sgt.. salah guna produk mmg parah la... uhukk

    ReplyDelete
  11. wahhh...pink...cantik...kalau okay roger shaila...

    ReplyDelete
  12. haish...macam nak beli la pulak^adeh,cepat je terpengaruh kalo bloger2 update,hihi

    ReplyDelete
  13. akak tak pernah lagi mencuba produk simplysiti.. nampak menarik tekstur cream tu..

    ReplyDelete
  14. tak pernah try produk simply siti ni. tapi, macam best je tengok rupa krim tu.. macam nak try je :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart