Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 17 December 2013

yay!!! DAPAT DUIT KUTU!



Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the globe...
Guess what?? Tadi aku dapat panggilan telefon dari mak aku yang membawa perkhabaran gembira.
Aku dapat duit kutu untuk bulan ini... Akhirnya.... ^_^
Dah lama tau tunggu... hehehee.. Sebab aku ni kira yang kedua last...
Roadtax kereta pon elok-elok ja mati bulan Januari 2014 ni ...
Sebelom tahu yang aku akan dapat duit kutu ni pon aku memang dah aim yang aku
akan dapat duit kutu tu ... Siap dok kata nak bayaq duit insuran guna duit tu lagi...
Macam sah-sah akan dapat.. Tapi alhamdulillah la .. Mujur memang betol-betol dapat.
Kalau tak melopong lah aku nak cari duit untuk bayaq insurans tu pulak..
Dah la tak dak NCD sebab setahun lepas ada claim insurans masa langgaq kambing tempohari.
So memang duit kutu RM1000 tu untuk insurans saja la..
Tapi tak apa .. Syukur alhamdulillah ini rezeki dari Allah....
Terima kasih ya Allah... ^_^ Ok bye... TQ for reading ....

23 comments:

  1. oklah tu...hujung thun mcm nie mmg sllulah roadtax insurans mati.xlah pening kepala nk cari duit kan...

    ReplyDelete
  2. wahh rezki rajin lieya main kutu ekk hehe..lepas juga byr insrans

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..rezeki.. nasib baik dapat duit kutu kan, tak yah pening-pening dah nak fikir.. :)

    ReplyDelete
  4. akak baru jer semalam mati..hehehheee
    rezeki menabung tu..alhamdulillah..
    tingat plak zaman sekolah menengah dulu..selalu gak main kutu..paling top pon topup 50sen sehari..2 minggu sekali baru cabut undi..hihi

    ReplyDelete
  5. wa..rezeki tu :D btw..jom 101 BLOG UNTUK DIFOLLOW ^_^
    JOM TERJAH ! :)
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-i-will-follow.html

    ReplyDelete
  6. Seronok tu.bolehla belanja lunch hari ni

    ReplyDelete
  7. yeay...
    xdek ker tinggal sket baki blnaja shark.
    hehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah....leh kurangkan beban sikit tuk byr insuran tu kan..seronok main kutu ni..sbb kat opis JM pun kami main kutu..sekali dpt RM1200...leh la buat byr apa2 yg patut

    ReplyDelete
  9. Nasib baik ada duit kutu kalau dak kena keluaq duit saving...dak pon makan megi la bulan depan..ahahhaa...

    ReplyDelete
  10. berape org men nie.. sampai 1000.. bestnye...

    ReplyDelete
  11. haha. last main kutu2 ni masa sekolah.. teringat betuuul.. haha.

    ReplyDelete
  12. Seronok main kutu. Tapi time duit dah habis tu, diam je lah. Hahaha.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. Aihh lama dah rasa tak main duit kutu ni hehe

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah .. bestnye main duit kutu .. ahaha ..

    ReplyDelete
  15. Sya pun ada main kutu sally..tp kwn2 tipu bila tba time sya..sedih btul rasanya.. :'(

    ReplyDelete
  16. untuk insurans erk? baru nak suruh belanja. haha

    ReplyDelete
  17. Akak pun main kutu jugak utk bayar insurans..hehehe

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart