Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 6 December 2013

ZALORA CHRISTMAS SALE !!!

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world....
Christmas dah nak dekat kan ??? Eh kenapa kau excited....
Sebab ada sale! tak kira perayaan apa pon aku mesti excited sebab ada sale..
Eleleleleh.. macam la duit kau banyak sangat kan.... Weeeee.. lani nak habaq...
Zalora pon ada sale tau!!!! Tak caya ??? tengok la kat bawah ni..

Seperti yang tertera kat atas ni.... Sale dia everything RM 29 , RM39 , RM49 , and so on....
So memang boleh sangat lah nak beli kan sebab murah la jugak..... 
So boleh tengok kat bawah ni antara barang yang menjadi pilihan Lieya Von Jay.. 
Actually lebih kepada shoes ja sebab memang lawa-lawa kot ... 
Baju ?? Memang tak kot ... Sebab semua saiz kecik.. nak beli buat sarung nangka boleh la..



 


Semua warna sepesen ja kan aku pilih .. ^_^
So macam biasa kalo nak beli barang ZALORA jangan lupa guna kupon ni

ZBAPmFz

Pasti nya dengan kupon ni kawan-kawan dapat jimat lebih lagi...
Ok bye !!!

12 comments:

  1. nak try beli jugala guna kupon Lieya ya hihi

    ReplyDelete
  2. Kiranya harga2 yg ditawarkan oleh Zalora ni tak lah mahal sgt...harga barang yang mampu kita milik

    ReplyDelete
  3. macam best je ni,heee....da lama tak bukak web zalora:)

    ReplyDelete
  4. tak pernah lagi membeli di Zalora ni.

    ReplyDelete
  5. owhh buat masa sekarang kena sekat shopping. heheh :D

    ReplyDelete
  6. Pokaii dah ni sbb sponsor oreo goreng utk kawan2 abang. Hahaha..

    ReplyDelete
  7. Snd shoes tu cantik...and the last blouse pun I like..cantik lieya..

    ReplyDelete
  8. Tak pernah shopping dekat Zalora. Tapi bila tengok sale ni teringin la pulak haha

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart