Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 30 November 2013

BOSS AKU YANG PRIHATIN

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people and Happy Saturday to all..
As always Sabtu aku memang kerja .... Tapi kerja pon mengular ja lebih ^_^
Ingat dok aku ada habaq kat kawan-kawan semua yang aku kena transfer pi KL kan.?
Well well kelmarin Mr Goh call aku from KL untuk mintak aku email
kerja yang dia suruh buat sebab dia nak hantaq kat Main Con.


Selepas habes berbicara pasal kerja tetiba dia pon tanya kat aku...

" U bila nak datang KL ?"

Aku pon aik ? Aku ke decide sedang kan aku dok tunggu dia habaq bila aku kena pi.
Tapi aku dengan tenang kata kat dia..

" Bila Mr Goh nak suruh saya pi ? "

Lantas dia pon menjawab... " Tahun depan la ... nak kata sebulan lagi macam tak lama sangat dah.
Kalau cakap tahun depan tu macam lambat lagi"




Aku pon tergelak besaq.. Tetiba ja dok bergelak ketawa dengan boss ...
Tapi the moment tu tak dak la awkward sangat pon sebab selalu dah dok bergelak ketawa
dengan dia . Kalau dulu-dulu memang ya .. Tanya sepatah aku jawab pon sepatah ja.
Aku sambung bertanya lagi, samaada sebelom raya cina or selepas raya cina.
Dia cakap sebelom........ ok fine ... 1 bulan masa aku untuk bertapak di sini sebelom aku berangkat..
Tetiba Mr Goh tanya aku , ada tak kawan-kawan nak keja ?
Kebetulan dia perlukan orang dan since aku keseorangan dia nak aku ada teman...
Sebab dia cakap kalo sorang-sorang aku mesti boring....
See ? Betapa prihatin nya bos aku ni kan... terharu pulak aku di buat nya..


Yela aku memang la keseorangan . Sebelom ni aku ada ajak kawan aku, Diana .
Diana keja kat Kelantan so aku ajak la dia berhijrah pastu cari lah kerja nanti ..
Tapi memang rezeki dia bila Mr Goh dah offer kerja kat dia kan...
So tak payah susah-susah nak cari kerja lain... aku dapat teman , Diana dapat kerja...
Syukur sangat kepada Allah yang maha Esa di atas rezeki nya kepada kami.. Alhamdulillah...
Yang atas ni lah kawan baik aku Diana.. Aku belom pernah cerita pasal dia kat sini kan.
Sebab kami dah lama tak jumpa. Next year mesti banyak muka dia akan muncul dalam belog
ni sebab kami kan kerja tempat sama dan tinggal bersama.
Aku pilih Diana sebab dia lah satu-satu nya kawan aku yang belom kawen macam aku.. kikiki...
Lagipon kami memang serasi bersama so memang wajib lah pilih dia..


Actually aku tak terpikir sangat bab boring ni...
Aku perlukan teman sebab aku memang tak pernah nak tinggal 1 umah sorang diri..
Gila nak dok sorang diri dlm satu umah ... Kena cekik dengan hantu la..
At least kalo dalam bilik pon mesti kena ada teman tidoq betoi dak..
Janggal kot nak tidoq sorang.. lagipon Diana ni dulu memang teman tidoq aku pon.
Dan kami tak dak masalah untuk duduk serumah... Ada kan setengah kawan tu,
kita leh kawan time jumpa kadang-kadang ja. Bila dok seumah terus tak ngam..
Perkara macam ni belom pernah terjadi kepada aku tapi ada orang lain yang aku
kenal pernah mengalami nya...

So harap-harap kami berdua akan bergembira nanti bersama-sama
walaupon hati ni akan selalu rindu pada family dan Totoi... ^_^
Gambaq kat atas ni di ambek masa aku pergi Kelantan last time masa kenuri kawan baik aku.
Tengok time ni aku pakai tudung pesyen ni memang muka terserlah bulat..
Tengok balik macam aiyeeeee  ... biaq betoi aku pakai macam ni dulu... Macam peliks ja....
Okey lah... bye for now.... ^_^


KOREAN DRAMA THE HEIRS / THE IN HERITORS EPISODE 15 FREE DOWNLOAD

DOWNLOAD NOW 1!!
RAW VIDEO : EPISODE 15
SUBTITTLE : CLICK HERE !!
Direction : 
1. Download raw video
2. Download subtittle.
3. Put both file in 1 folder
4. Rename subtittle file same as video file.
5. Watch your drama at your comfort!
Enjoy !

p.S : Every time u see the adfly advertisement just click SKIP ADS ^_^

KOREAN DRAMA PRETTY MAN EPISODE 2 FREE DOWNLOAD



DOWNLOAD NOW !
RAW VIDEO : EPISODE 2
SUBTITTLE : CLICK HERE !!!

Direction :
1. Download raw video
2. Download subtittle.
3. Put both file in 1 folder
4. Rename subtittle file same as video file.
5. Watch your drama at your comfort!
Enjoy !

p.S : Every time u see the adfly advertisement just click SKIP ADS ^_^

KOREAN DRAMA : PRETTY MAN / BEL AMI EPISODE 1 FREE DOWNLOAD



DOWNLOAD NOW !!!!
RAW VIDEO : EPISODE 1
SUBTITTLE : CLICK HERE !!!

Direction :
1. Download raw video
2. Download subtittle.
3. Put both file in 1 folder
4. Rename subtittle file same as video file.
5. Watch your drama at your comfort!
Enjoy !

p.S : Every time u see the adfly advertisement just click SKIP ADS ^_^

ZALORA 15% COUPON FOR EVERYONE

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people....
Pernah beli barang dengan Zalora tak ?
Kalau yang pernah mesti tahu betapa best nya depa punya service.
Cepat mudah dan ringkas ..
So hari ni Liya nak bagi coupon kepada semua .
Yang belom pernah membeli barang dengan zalora sahaja.
Tak kira lah sama ada anda baru kenal dengan Liya,
Dah lama kenal atau pon musuh Liya sekalipon anda
tetap boleh guna coupon ini.. Tak percaya ?
Betol tak tipu ni memang betol-betol wujud coupon ni.
Dengan syarat untuk sekali pembelian seorang dalam 1 order.
Means kalo hampa nak beli 10 jenis barang pon still dapat guna coupun ini
asalkan hampa guna sekali sahaja untuk satu nama . Paham ??
Nak tau cara nak guna coupon tersebut ???
Senang ja .. selepas dah pilih-pilih barang yang hampa nak tu kan...
Masa nak check out hampa key in masuk kod coupun ni..
Kod coupon :
ZBAPmFz
 
So bila hampa dah key in masuk kod ni .
secara automatiknya hampa akan dapat harga diskaun .
Okey mesti nak tengok contoh kan ??
Contoh nya hampa pilih kasut kat atas ni kan..
Then hampa pilih size hampa pastu add to bag.
So lepas hampa add to bag akan keluaq macam kat bawah ni. 
Masukkan kan kod coupon kat dalam kotak ni.
Dan bila hampa tekan use coupon akan keluaq macam kat bawah ni.


See.. From RM160 dah pon deduct price jadi RM136.
Dah untung RM24 .. ^_^
Lepas tu teruslah checkout ^_^
Bukan barang yang harga ratus ja boleh guna.
Yang bawah RM50 pon boleh gak.. 
so kalo guna coupun ni memang untung banyak.


Bila nak checkout pulak akan keluar macam kat atas ni..
Pilih dulu payment method...
Nak senang guna ja Cash on Delivery.
Senang kan ????
So apa tunggu lagi.. Jom terus pergi ke website ZALORA  
sekarang jugak....
Btw , coupun ni hanya boleh di gunakan untuk barangan yang tertentu sahaja. ^_^
Tapi kebanyakan nya memang boleh guna.
Ok Bye !_!
Heppy shopping.
P.s : Kalo yang pernah beli kat zalora tapi nak guna coupun ni boleh
asal kan tak guna nama sendiri. pinjam nama adik, abang, emak , ayah ,
boyfriend , girlfriend , suami, isteri atau pon kawan...
asalkan bukan nama sendiri... ^_^

Friday, 29 November 2013

MASTER SUN TAE YANG NECKLACE

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world...
Hari ni macam malas-malas ja nak blogging tengok dah lewat baru nak menulis kan...
Ha meh sini sapa ingat rantai Tae Yang (Matahari) yang di pakai oleh heroin ceta Master's Sun ?
Cantik kan Rantai tu ... Ada yang berkenan tak ???
 Ni ha rantai nya ... mesti ramai yang ingat kan.... ^_^
Comel ja bila si Joo Won ni suruh hantu yang suka flip tong sampah tu tolong bagi kat 
Tae Gong Shil kan... ^_^

 Muka cik abg dan kakak kita di pudar kan oleh seller ....
Tapi still jelas kelihatan ke comelan So Ji Sub oppa yang tiada tandingan.

Rantai ni ada dua colour ^_^
Satu kaler Silver satu lagi pulak Rose Gold...
Dan ada untuk boys and girls jugak... memang sangat comel....

Price : RM 49 (GIRLS)
RM 55 (BOYS)
(Price include postage and originally from Korea)

Sapa nak order just email me at :
mystique3298@gmail.com

Bye for now....... ^_^

PENGALAMAN PAKAI CERMIN MATA

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful creatures of Allah ....
Sebenar nya dah lama nak tulis pasal ni tapi asyik terbantut ja.....
So malam ni sebab kekeringan idea tiba-tiba terpikiaq why not aku kongsikan cerita ni sekarang..
Even ramai orang lain dah pakai spek mata tapi tak kecoh kat belog pon kan..
Tapi saja lah nak kecoh-kecoh kat sini... Maklum lah 1st time kan...
Sapa rasa sakit mata jangan tengok ye sebab banyak gambaq besaq gedabak yang aku nak letak..
Kikikiki................ 

Kalau hampa semua nak tau .. aku sejak kecik yakni zaman sekolah rendah lagi memang dah mengidam nak pakai spek mata tapi mata ku memang elok-elok ja dan tak pernah rosak.
Satu hari tu aku siap habaq kat mak aku lagi yang mata aku dah rabun.


So mak aku pon bawak pi kedai dan membuat kan cina kedai tu tergelak besaq sebab 
mata aku memang tak rabun langsung...


Dari kecik-kecik aku cuba tengok tv dekat-dekat semata-mata nak bagi mata aku rabun tapi memang tak menjadi... punya lah pulun nak pakai spek mata kan... 
At last perkara yang aku nanti kan masa kecik dulu terjadi jugak..

Sebenar nya impian ni utk masa kecik-kecik ja.. 
Tapi bila dah besaq macam ni tak da la excited sangat pon ..
Perasaan tu biasa-biasa ja..

Dapat tahu mata bermasalah beberapa tahun yang lalu..
Masa tu pergi check kat hospital tapi bila mata dah rasa macam tak sakit 
terus buat bodoh sampai lah sakit tu menyerang kembali..

There was time when aku rasa mcm nak cabut ja mata aku ni dan basuh-basuh 
utk hilangkan sakit ni... Punca ?? Of course lah sebab cahaya yang lebih masa 
dok tengok ceta malam-malam... 
Dulu kerap tengok ceta dalam gelap , cuma sekarang ja kurang tu pon sebab laptop rosak...



So mau tak mau kena lah buat spek mata .... Utk hilangkan sakit..
Memang power aku tak banyak tapi oleh sebab mata ni jadi sakit berpinaq-pinaq kena
buat jugak la sebab sure setiap hari memang mengadap benda alah ni kan..
Memang tak dapat di elakkan....

Aku pakai pon time nak tengok komputer ja .. 
Kalau masa lain tu memang dak la.... First few weeks tu memang susah nak biasa kan diri..
Mula rasa pening dan tak pakai spek pon still pening gak..
Berjalan pon macam berada terawang-awang mcm naik atas bot pulak...
Tapi sekarang ni memang okay 100 % .... 


Setakat ini saja lah yang dapat aku kongsikan dengan kalian semua...
Andai terkasaq bahasa , terover letak gambaq harap di maaf kan..
Sori anda tak dapat komen yang buruk-buruk sebab aku disable anon .. kihkihkih...
Okey bye2... Chow Cin Cau...



KOREAN DRAMA : THE HEIRS / THE INHERITORS EPISODE 14 FREE DOWNLOAD



DOWNLOAD NOW!!!
RAW VIDEO : EPISODE 14
SUBTITTLE : CLICK HERE !

Direction : 
1. Download raw video
2. Download subtittle.
3. Put both file in 1 folder
4. Rename subtittle file same as video file.
5. Watch your drama at your comfort!
Enjoy !

p.S : Every time u see the adfly advertisement just click SKIP ADS ^_^

KOREAN DRAMA : THE HEIRS / THE INHERITORS EPISODE 13 FREE DOWNLOAD


DOWNLOAD NOW !!!
RAW VIDEO : EPISODE 13
SUBTITTLE : CLICK HERE !!
Direction : 
1. Download raw video
2. Download subtittle.
3. Put both file in 1 folder
4. Rename subtittle file same as video file.
5. Watch your drama at your comfort!
Enjoy !



p.S : Every time u see the adfly advertisement just click SKIP ADS ^_^

Thursday, 28 November 2013

BLOGGER'S BIRTHDAY SEGMENT BY VEE LEA RICKY

Salam sejahtera!

Segment untuk mengeratkan hubungan silaturahim antara bloggers :D
For more info + to join, click on the picture :)
*****
Saya dilahirkan pada: 

4 JANUARI 1985



EZRA CLUTCH FROM ZALORA

Assalamualaikum.....
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
One day masa check e mail tetiba ja ternampak satu email from Zalora ...
Kupon RM50 ! Wow! Balik ja malam tu terus pilih barang yang nak beli....
Tetiba teringat beg tangan yang memang dah uzoq gila tu kan... 
So apa lagi mula lah dok pilih beg-beg tangan yang berkenan di hati.
Actually banyak gak la yang memang Liya berkenan sangat-sangat tu...
Semua nya beg tangan jenis clutch.... ada yang bentuk macam peti tu kan... 
memang ohsem semua nya tapi decided untuk pilih yang biasa-biasa dulu.. 
Next time baru beli yang comel macam peti tu yerrrrr... 
So balik ja umah petang kelmarin terus serbu cari bungkusan and tada memang pon ada..
Tau-tau je lah kan servis Zalora memang tip top paling lama nak tunggu pon 2 hari ja.. ^_^

Macam biasa lah kalau Zalora ni mesti guna Gdex utk delivery..
Kalo untuk return ja depa guna Poslaju...

Tada... nampak tak bayang-bayang beg tu.. kikiki....
Ada selapis lagi pastik tu tapi lepas buka terus lempaq entah kemana....
So jom lah tengok rupa paras beg clutch yang sangat cantek nii ^_^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Macam lah surprise sangat kan padahal dah pon nampak bayang-bayang ... ^_^

Ini lah dia..... Colour blocking sangat-sangat okey.....


Kebetulan petang kelmarin ada model plus size yang sudi nak bergaya dengan beg clutch ni...
Model tak berbayaq ni... kikiki ^_^

Ok dak beg ni comel kan ?? Fokus pada beg yerr.........
Bukan plus size model tu.... kahkahkah...

Kebetulan pada hari kelmarin plus size model kita ni pakai baju sedondon dengan beg clutch tu..
Serius tak rancang... terjadi sendiri.... kahkahkah

Boleh pakai guna dua gaya yerrr.. Tanpa tali dan dengan tali...
Tali dia panjang tau uollsss.. Nampak kan betapa panjang nya tali dia..




Model plus size ni over gediks.. Dia tak mau posing satu tapi nak lebih-lebih ja dengan
beg clutch ni kan... Dah la tak yah bayaq ,,, Murah hati nya....hehehheee...
Latar belakang tu adalah taman bunga kat umah aku... hasil kerja tangan mak aku 
yang suka menanam pokok.. ^_^
Apa macam cantik dak beg clutch saya yang terbaru ???
Sebab terlampau comel nak bawak mai pejabat pon rasa sayang lah pulak.
so pakai time keluaq ja lah kan.. Mai pejabat bawak ja lah beg buruk ni...
Kami keja swasta takpa tak dak persaingan sangat dengan kengkawan so tak perlu sangat
nak berlawan beg sapa lagi mahal.. kikikiki..
Okey lah.... sapa-sapa nak beli barang Zalora jangan lupa uollss boleh guna kupon kat bawah tu

ZBAPmFz

Kupon ni TAK EXPIRED so boleh ja guna anytime sahaja asal kan uolls FIRST TIMER ^_^

Kalo bukan 1st timer pon just guna ja profil fb orang lain atau email orang lain..
Boleh gak beli macam Liya seniri pon kupon RM50 tu walaupon masuk kat email Liya 
tapi beli ni connect dengan facebook adik hehehehee...
So utk beg kat atas tu Liya just bayaq RM5 sahaja utk postage ,,,
Ok lah bye2.. TQ for reading ^_^


FREEDOM ! AT LAST!

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Tetiba ja dok update tengah malam macam tak dak esok pulak kan ?
Yelah tadi sempat up 1 entry ja kan pastu senyap sunyi tak terkata.. 
Tiba-tiba tengah malam dok pi conteng-conteng kat blog kawan-kawan...
Tu pon tak habes lagi. Ada ramai lagi yang aku belom sempat nak menapak..
Esok bayaq utang untuk semua nya sebab..... cer teka cer teka....
yes! betol ! Mr Goh tak masuk dah esok means dia balik KL dan akan bertolak ke Johor.
Tadi dia siap ucap goodbye lagi kat kami semua .. hikhik...
Cuma 1 ja lagi yang maybe akan muncul itu adalah Miss Lee aka anak tokey. 
Tapi kemungkinan dia akan balik awai sebab Mr Goh tak dak so boleh lah ber 
happy moment dan berblogging sesuka suki.. Lagipon kerja dah kurang banyak dah.
Leh buat kerja menyelam sambil minum ayaq .... yang pasti nya i am so so
HAPPY !!!!!!!


Wednesday, 27 November 2013

BUSY BEE ^_^

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people...
Alahai Miss LVJ busy sangat-sangat kawan-kawan sekarang ni...
Kelmarin seharian tak up entry... maklumlah boss ada... kerja pulak banyak.
Balik umah ingat nak berblog la kan tapi tiba-tiba ja kena serangan angin .
Jadi pening-pening memulas perut sampai tak leh nak main langsung...
Las-las tersadai ja atas lantai depan tv tu pastu terus lena..
Hari ni pon memang tak sempat nak berblog sakan-sakan..
Lani pon curi time sebab boss pegi site.... site pon dekat sangat ja so memang masa agak terhad.
Di samping kerja yang boss bagi bertingket-tingket...
So kena sabaq banyak-banyak la sampai boss balik ke KL pastu
dia kena transfer ke Johor ada project baru buat jambatan pulak...

Boss tanya kelmarin " You nak pi Johor ? " sambil dok sengeh

Aku pon sengeh ja tanpa jawapan .. Lantas dia pon berkata
" Johor jauh sangat kan .. Tak payah la .. You pi KL ja ... " sambil dok senyum....

Aku pon sengeh ja ,,, tapi dalam hati tu ... " Bila ??? "

Tapi langsung tak terkeluaq dari mulut aku cuma senyuman terukir di bibir ...
Saja tak mau gelojoh tanya... berita nak kena pi KL ni sejak bulan June lagi tapi
sampai sekarang masih berakaq di bumi Perlis..
Bukan nya excited nak pergi ke sana pon, Lagipon banyak sangat yang best ada kat
negeri ku nan kecik ni... Paling latest pon everyone mesti dah tau kan benda apa
yang tetiba wujud di Perlis ni yang buat aku sayang nak pergi jauh...
Tapi yang paling-paling penting sekali... my family and Totoi....
Okey lah nak sambung buat kerja dah ni... Tengok lah kalo sempat aku
akan buat sesi lawatan kat belog-belog kawan-kawan semua....
Kalo tak sempat tunggu lah malam ni yer... Miss LVJ kalo busy macam ni la...
Kalo tidakkkk , entry dia ja memanjang dok up kan kan... okeyyy bye....



P.s : Dont miss me too much ( Koya nya ... kahkahkah ... )

Monday, 25 November 2013

MY BEST FRIEND WEDDING : MAJLIS RESEPSI NURUL

Assalamualaikum,,,,
Anyeonghaseyo beautiful people..
Amboi lewat sungguh bersiaran untuk hari ni kan.... ada ka yang menanti.. kahkahkah..
Kalau ada yang kenal dengan aku mesti tahu kenapa aku lambat menulis hari ni...
Nak buat teka - teki pon macam tak besh ja kan ... so baik habaq ja hal sebenar nya...
Al - kisah hari ni boss aku Mr Goh balik mai sini... Pukol 11 dia sampai kat airport Kepala Batas..
Miss Lee pulak bila Mr Goh mai dia pon terpacak mai pukoi 10.. 
Hanya sempat main candy crush saja , blog terabai sampai lah kemalam..
Oh how i miss you guys so so much... Bila boss ada ,kerja mula lah wujud serta merta yakni 
kerja yang di buat untuk cover-cover macam busy gila dan kerja yang tetiba boss suruh  buat.
Miss Lee dan Mr Goh apabila mereka bersatu mulalah suruh aku main treasure hunt. 
Tiba-tiba suruh aku cari benda yang selama ni aku pon tak tau wujud tapi aku memang kena cari sampai jumpa ... dan memang lah jumpa bila ada usaha mencari bertungkus lumus.
Kira nya tadi tu sampai balik lewat la aku niii ha punya lah rajin buat kerja .. kikiki..
Actually pagi tadi lagi aku dah pon upload gambaq - gambaq kat bawah ni dan 
memang niat hati nak buat karangan bergambaq la tapi apakan daya memang tak berkesempatan ..
so mari lah sekarang aku nak tunjuk sikit gambaq yang aku dah amek sekitar majlis kenduri my
besh friend Nurul ^_^ Check it out..
First of all... dah tentu kena tempek muka tuan belog kan... hikhik...
Kawan-kawan yang prihatin still ingat tak kain hijau leopard +zebra yang aku dok gediks buat teaser tu... 
Ha ini lah dia dah siap jadi baju , Credit to my favourite Taylor.. Uri Omma 
Jovian Mandagie , Hatta Dolmat pon kalah kalau lawan dengan mak aku... kikiki
Next entry aku akan upload lagi picture aku dengan baju ni sebab suka sangat-sangat pakai baju ni
sampai rasa macam tak mau buang so so pulun.....
Aku pi umah Nurul pon masa tu dah hampir pukol 2. 
Selepas bertungkus lumus buat bihun dan bangun pukoi  pagi tu balik dari hantaq bihun pukoi 10 tu terus
gedebum atas katil lena beradu bersama dengan Totoi.
Bangun tu apa lagi terus bersiap-siap kira nya elok lepas Zohoq la so aktiviti tak la terbatas sangat.


Ni dia makanan yang aku makan kat kenuri umah Nurul..
Nasik berempah , gulai daging dan ayam masak merah... boleh tahan sedap ..
Walaupon aku berharap sangat ada kurma ... ^_^
Rasa macam nak tambah tapi sabaq je lah kan .. Tak mau di lihat gelojos.
Siap-siap makan terus masuk dalam umah Nurul....
Kebetulan Nurul pon baru siap buat photoshot dalam bilik dia.
so sementara Nurul dok layan tetamu kat luaq kami pon amek kesempatan berposing kat pelamin dia.

Ni Bunga teloq yang di bawak dari Negeri Sembilan Kalo tak salah.

Yang ni pulak bunga teloq yang menghiasi pelamin .
Bunga teloq aku buat tu aku bagi kat adik Nurul tak tau dia lempaq mana.. 
Tapi aku habaq la kat Nurul yang aku dah pon bagi bunga teloq tu. ^_^

Baju aku memang masuk sangat dengan pelamin kat belakang tu. Agree tak?


Ni adik aku Siti Aisyah yang amek SPM tahun ni..


Berposing pulak dengan minah sempot ni. Awat tah kamera aku ni jadi blur plak..
Sabaq sat tunggu tahun depan nak beli semakfon boleh lah amek gmbaq cantek-cantek.


Aku dengan Siti. Ada ja aku amek muka aku sorang-sorang depan bunga ni
tapi semua nya hancus belako ... ^_^


ni pon blur jugak. Tak tau salah sapa kamera atau orang yang tolong snap pic.

At last Nurul pon masuk ke dalam umah dan aku mula berposing bersama dia pulak..

Expresi muka aku agak kaku disini ... ^_^

Senyuman aku macam kelat bukan tak gembira tapi lupa nak buat muka ceria.
Nurul tak yah dok kata la , memang dok sengeh sampai telinga.. maklum lah dah dapat 
apa yang dia hajati selama ini. kehkehkeh.

Pasangan pengantin yang di rai... Adinan dan Nurul

Berharap sangat kedua mempelai beroleh kebahagiaan yang kekal abadi ^_^

Pakai baju hijau baru nampak sedondon dengan pengantin.. ^_^


Motif buat tangan macam tu ?? Pelik la kan .. Tapi ada banyak keping lak tu ,, Hudoh la


Lagi muka aku dengan Nurul.. 

Zahirah pulak mencelah sekali... ^_^



The last picture dengan pengantin.. ^_^

suasana umah kenuri masa ni rasa nya dah hampir pukoi  kot.

Love hijau.. rugi tak amek gmbaq kat sini kan ? So apa lagi.. Memang sedondon sangat .

Goodies untuk para tetamu... Maruku di dalam botol ^_^

Sedap maruku ni rugi amek 1 ja ^_^

At last kami balik dengan perasaan gembira... 
Tak duduk lama-lama sangat sebab mak aku pi sekali kan so mak memang nak balik awai.
Lepas balik tu kami menyinggah kat tempat lain pulak dan buat sesi bergambaq ,
Insya Allah next time pulak aku update yerrrr..
Until then.... Have a nice day everyone ^_^

P.s : Kena buat autopost banyak-banyak untuk esok sebab esok memang tak dak chance nak update blog.
My boss akan ada di pejabat untuk beberapa hari.. ^_^


Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart