Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 8 January 2014

ANIS FAREWELL PARTY

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people....
Kejadian ini berlaku pada tahun lepas 31.12.2013...
+nur hannis mohamad punya farewell party ... Miss Lee tak dapat join pada hari ni.
Sebab apa ekk. dia ada kerja atau anak dia sakit. selalu nya macam tu lah..
So dia pesan seksiap la kat kami makan jangan yang mahai sangat sebab
beberapa hari sebelum tu dah makan sedap sempena christmas
So apa lagi no choice kami pon pilih KFC !

+nur hannis mohamad dan Chia Yen 

Kak Nurul dan kakak Gunawaty

My all time feberet

Bebola cheese ... luaq rasa tepung ja .. tak best sangat :P

Si gemok dan si kurus...


Yay ... picture selfie.... 

Selfie lagi. 

Yay 6 kuntum bunga yang kembang mekar dan indah di taman CNY...
Sorang lagi tak da iaitu Nini sebab dia pergi sambut New year kat Bangkok Thailand...
Makan-makan kenyang terus balik.... nanti jumpa Anis kat KL lah .. 
Ok bye!!

26 comments:

  1. hehehhe yeahh. nt jumpa hana jugak dekat KL ! :D

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. kak el jangan puji kerap sgt nanti semakin kembang la saya.. :) tutorial yang kak el mtak tu saya tak sempat nak bt lagi kak. nanti yerr, saya janji :)

      Delete
  3. Jumpa akak jugakkk...yeyyyy...

    ReplyDelete
  4. pas nie lieya dah berhijrah ke kl..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. makan-makan pastu bertambajh bulat hehehe :0

      Delete
  6. farewell.. sedih nyer.. tapi makan2 tu sedap bangat hahahaa.. :D
    moga ceria selalu la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kfc ja pon mana sedappp.. bosan dah. huhuhu. tapi sbb no choice kan so hentam sj lahh

      Delete
  7. baru nak try bebola cheese tu..... luar rasa tepung je .. review cam x berapa bess. X jadi la

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah betol tuuu.. memang xsedapp. cheese tu memang ada rasa tapi luaq tepung ja :)

      Delete
  8. best nya kalau makan ramai2 ni,boleh gelak sama2..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi. kalau pi makan mana2 pon memang gelak kuat2 pastu orang lain semua pandang

      Delete
  9. Wee~
    bestnya hahahah. dh agak dah mesti tepung je cheese ball tu huhu
    kepci selalu tipu eehehehe.
    wahhhhhh had fun eh? hihihi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la memang tipu selalu kita plak selalu ja tertipu even berkali2 huhuhu

      Delete
  10. my all time favorite jugak tu lieya..baru tengah hari tadi makan..yummy..yummy!!!

    ReplyDelete
  11. Seronok makan dengan kawan2..teringat lak masa zaman kak ina keje dulu...tiap2 minggu mesti ada makan2 :)

    ReplyDelete
  12. nampak sedap tu.. lepas ni lieya jadi warga KL la ya..

    ReplyDelete
  13. seronok kalau dpt berkumpul ramai2 kan

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart