Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Tuesday, 7 January 2014

COMMENT FROM SHUN OPPA ^_^

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautiful people... ^_^
Pagi tadi mai keja check email... tetiba terpana pada satu komen ..
From Shun Hyung.. Shun Hyung ni adalah pemilik website yang aku selalu letak 
download link tu kan.. so i thought , oh no! mesti dia nak marah kat aku sebab tak mintak izin..
SHUN PORTAL


But actually it turn out to be like kat bawah ni..... hikhikhik..............
Nasib baik dia ni baik kan kan kan... 
Hikhikhik.... dia berterimakasih kepada aku ^_^
Padahal aku yang patut berterima kasih jugak kat dia sebab dia pon
banyak menaikkan trafik blog aku......
Tapi aku selalu share cerita korea kat blog bukan nya nak naikkan trafik semata-mata,
tapi nak orang lain pon boleh enjoy tengok cerita korea.
Lagipon dalam banyak-banyak website , Shunportal adalah yang paling senang nak download.
Yes memang ada banyak popping out advertisement.
Tapi tak kisah lah kan sebab advertisement tu lah yang keep the site goes on.
Sebab kita nak dowload sekupang pon tak yah bayar so kena lah give and take ^_^
Ok lah thats all for now ... bye!_!
Untuk yang tertanya-tanya bagaimana dan kat mana nak download drama korea ,
Shun Portal kita ada jawapan nya..

P.s : Nampak ja perkataan oppa terus gediksss.. tah tah dia muda pada kita pon tak tau kan... hikhik

10 comments:

  1. siap dapat email tu..
    tahniah lieya..ni peminat korea mesti suka..

    ReplyDelete
  2. amboi lieya..kelas dpt msj dari org korea :)

    ReplyDelete
  3. igt berbalas komen ckp korea td hehehe
    untunglah skun dah terkenal
    ekekeke

    ReplyDelete
  4. dah lama fae xsinggah sini hehe baru nak active blogging balik.. kalo kakak unni ke? *betulke ejaannye tu?*

    ReplyDelete
  5. uiks..siap dapat komen tu. baguslah sesama naikkan traffic kan

    ReplyDelete
  6. wah.. mcm2 cara nak naikkan trafik kan.. pandai lieya...

    ReplyDelete
  7. hahhahaha kemain suka lg kak lieya ! :P :P

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart