Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 10 January 2014

HOW I SPEND MY NEW YEAR ^_^

Assalamualaikum...
Anyeonghaseyo beautiful people..
Ya Allah basi nya entry aku ni kan... Sabaq je lah..
Nak buat cena minggu ni busy gila kot.. Hutang nak blogwalking pon masih tertunggak lagi..
Serius tak sempat gila! sebab busy dok handover dan kemas barang-barang,
Malam plak harap nak buka blog dengan internet buat perangai ..
Pastu nak dating dengan Park Si Ho lagi kat cerita Princess Man Encore mana nak sempat..
Ni pun up entry dalam kekalutan since today adalah my last day kat office ini.. sobs.. sobsss..
Sebab kalau tak tulis hari ni bila lagi nak tulis sebab sampai ja kat sana belum tentu ada internet.
Kesian kan... so sabaq je lahhhh.. ^_^
Jom layan gambaq aku yerrr. Sorry banyak sikit letak maklum lah gila kamera .
Phot taken by : i phone 5 c 
edit pakai : wonder cam.
Masa ni pi Aloq staq time cuti new year tu bawak adik aku Siti dan sepupu Jabir..















Kalau pi Aloq Staq tak jumpa my bff si Datin tu memang tak sah la kan...
Pastu kami pi makan kat restoren cina kegemaran kami Wah Tua Guan...
Kenyang-kenyang jalan tak tentu arah pi beli kain , shopping kat tesco then balik...
The end.... kena make it short sebab busy sangat2.. sori tau kawan-kawan.. bye.. 

34 comments:

  1. wah bestnya orang tu kai ipong^^ lapar pulak tgk nasi goreng tu kak..............

    ReplyDelete
    Replies
    1. sepupu akak punya la. kak pakai hanset cikai ja hehhee :)

      Delete
  2. wah.. sedapnya makanan tu lieya.. sesekali keluar jalan-jalan best.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yelah kak sedappp tu semua cina pnya masakan hehe :)

      Delete
  3. hehe tyt kak. dah free nanti boleh la bw slow2.

    ReplyDelete
  4. seronok jenjalan dgn teman baik :)

    ReplyDelete
  5. Sedapnya makan.. Terliur nengoknya.. Dah lah tengah lapaq ni kak! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti kak habaq kat cina tu suruh dia buka cawangan kat kulim pulak hehe :)

      Delete
  6. selamat tahun baru..belum terlambat lagi kan?haha..sedapnya makanan :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah ah betol tu belom terlambat . happy new year aya ^_^

      Delete
  7. Lieya nanti ajaq akak pakai selendang gitu boleh? Suka tengok...cam comei ja..cam comei ja...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheee... boleh2 kak ramai sgt request ni nanti saya buat :)

      Delete
  8. org cntik pakai lipstik kaler apa pun cantik.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. cik liya ni lagi comel lau pakai spek tu
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai kak el kembang semangkuk i yang memang dah kembang ni. hikhik

      Delete
  10. muka kak lieya bersih je hana tengok apa rahsia? huhu seronoknya. nt jumpa kat KL ok? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak da bersih nya hana .. wonder cam tu kalau x hancus . hehehe ^_^

      Delete
  11. comel nye lieya.....
    seronok eh jalan2 makan2..hehe

    ReplyDelete
  12. COMELNYA KAK LIEYA OMG!!!
    Hihihihi bestnya new year kak lieyaaa piwitttt :p
    hiihihihi

    ReplyDelete
  13. Semua pic cantik dh mcm retis lahhh

    ReplyDelete
  14. bestnya jalan2. comel..suka tengok warna lipstik tu :)

    ReplyDelete
  15. comel lak akak ni!

    ~AKAK DIREVIEW :) Visit my blog :)

    ReplyDelete
  16. samala kita gila camera,suka tempek gambar banyak kat blog kan..hehee..
    btw..akak comel la..nampak ceria di situ..hee ^_^

    ReplyDelete
  17. wow bestnya...shaila duduk umah jer...heeee

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart