Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Monday, 6 January 2014

KARNIVAL KUCING COMEL

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo pretty people... ^_^
Eh macam ramai ja yang tertunggu entry nih ... kikikiki....
Sure lah kan sebab ramai kawan-kawan kesayangan aku kat sini suka kucing ^_^
Seperti yang di mention sebelom ni , Karnival Kucing comel ni berlangsung bersama karnival-perlis-imt-gt .
Cuma yang beza nya hari sahaja ... ^_^ So mesti dah tak sabaq nak scroll ke bawah kan ?
Maaflah untuk kualiti gambaq yang kurang baik.. 
Almaklumlah semua kucing-kucing ni dok dalam sangkaq dan orang pon masa tu sangat ramai.
Nak tengok kucing pon pakat lawan dok tolak-tolak ... hikhik...
Seriously ramai betul peminat kucing pada hari tersebut.
Bagus lah kan . Semua sayang pada binatang yang comel ni...
Baru ja bercadang nak bawak Totoi pergi karnival kucing ni kan tapi nak buat cam na...
totoi-kena-belasah pulak pada malam sebelum nya ...
So tak leh lah kan. Kalau tak dapat lah Totoi makan free kikikiki.....
Tanpa melengah kan masa jom tengok gambaq ...






Kat atas ni antara kucing yang buat aku rasa amazing .
Corak dia cantik sangat-sangat :)






































Macam- macam bentuk ada semua nya comel-comel belaka.
Dan jenis yang tak pernah tengok pon ada...
Nama pon boleh tahan semua vouge belaka ....
Memang tak puas la nak main dengan semua kucing-kucing ni ... ^_^
Comel tak kawan-kawan ?? 
Ok bye....

40 comments:

  1. rambang mata tengok kucing2 tu..
    mmg untung dapat kucing comey camtu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah macam2 jenis yang pelik2 pon ada . tak tau dari mana dapat :)

      Delete
  2. byk gambar kucing ngan tido.. eeii geram btol ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan ? tgk yang real lagi la ain.. macam nak gigit2 ja

      Delete
  3. Sampai hang laptop akak dok scroll down gambaq2 kucing comey ni Lieya hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaa!!! sori lah kak . tapi kucing ni comel sgt kan kalau tak scroll down macam rugi pulak kan

      Delete
  4. eiii comelnya lah..nak gomol2 jer semua..suka sangat comel2

    ReplyDelete
    Replies
    1. dpt masuk satu jari ja kalau nak sentuh depa, ada plak yang tuan dia hadang dengan plastik ,,, sigh :(

      Delete
  5. OMG!!!!
    comelnyaaaaaaaaaaaaa!!
    betul kak, corak sangat cantik :D
    bulu dia sgt perrrrrrrfetto heheheeh.
    Purr purr :3
    Huhuhu. Kesian totoi <3

    Kirim salam peluk cium dkt totoi ye kak <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan macam harimau bintang serius pertama kali tengok.
      kat mana la dia amek kucing lawa macam tu.. nak jugak...
      totoi cakap " waalaikum salam kak akeyla" .. hihihi

      Delete
  6. alahh...kuchik..kuchik...mmg comei betul lahhh....

    ReplyDelete
  7. comel sangat ni!! benci...benci...comel sgt...hahaha ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel comel gila kan kan... comel macam sally hehe

      Delete
  8. Comey comey semuanya....geram betul!

    ReplyDelete
  9. Alamak..kat mana ni Liya?nyesanye tak gi..akak memang penggemar kucing, yang paling bawah tu geram tgk badan dia..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kat Perlis lah kak..... oh akak pon suka kucing jugak ya.. yay kita geng ^_^

      Delete
  10. suke nye kucing bulu lebat.. best kalau nak peluk2.. comel nye...

    ReplyDelete
  11. ya Allah, comel sangat2!! geram tengok.. kalau la semua kucing tu anne punya... mesti best! hihihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah kan anne ... :) bes kalo ada kucing banyak2 heheheeee

      Delete
  12. mak aiii..macam-macam jenis kucing ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu lah banyak jenis sgt kucing.. :) comel kan

      Delete
  13. comel2. kalau kena dengan hana nie. habis la kena ngomol. haha yang 1st tu macam kucing hana. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. weeeee.. hana ada kucing corak leopard? nak2

      Delete
  14. comelnya semua..cantik pulak tu corak bulu dia tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kalo tgk depan2 lagi comel :)

      Delete
  15. Nak picit dorang boleh, geram gila tengok, kiut jah. Imma kucings lover.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bulih pegang dgn ujung jari ja.. huhuhu.. depa dok dalam sangkaq..

      Delete
  16. ya allah comelnya tgok hidung yg terpenyek2 tu..rasa mcm nak penyekkan lg ha..ha.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. minat tang hidung ya... kita minat tang bulu dia hehehhee :)

      Delete
  17. Comelnya Lieya...suka..suka..suka!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kan kan.. kita pon suka suka suka jugakkk :)

      Delete
  18. meow.. meow.. meow.. meow.. meow.. meow..
    translate : awat ampa comel? rasa nak gigit ja!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. meow meow meow
      translate : hampa gigit kami, kami gigit hampa balik ^_^

      Delete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart