Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Saturday, 4 January 2014

KARNIVAL PERLIS & IMT - GT

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo beautidul people... :) 
Mari kita teruskan cerita yg dah tertunggak ini sebelom ia nya basi dan tak boleh nak makan lagi..
Kisah ini berlaku pada 28 December 2013. 
Ini lah dia punya banner iklan tapi kat tepi jalan macam lain la sikit.
Tak sempat nak snap okeyyy..

Ini me , ommonyi dan adik sue.. Boleh guess kan which one is me ?
Dah tentu si gempal tu.. kihkihkih.. Bila la aku nak kurus ni :(


Motif gambar ni adalah sebab nak tunjuk jalan nak pi ke tempat tu :)



Sampai ja kat sini... nampak semua nya makanan..
My all time feberet makan siam!!! Dah macam dok kat Thailand dh uolls

Ni so so yummy nampak tak ??? 

Makanan apa kah ini ? Not sure 

Ni macam otak-otak tapi bawah dia macam ada mee..

Pearl .. dan perhiasan lain... cantikkk

Yang ni feberet aku depa juai satu RM5. Mahai! tapi aku beli jugak .
Punya lah pulun sebab nak pi kat hatyai pon kena kuaq duit gak kan. so redho je lah

Ni depa punya paste .. tomyam dan macam-macam la. tak beli pon tapi .. hukhuk

Cermin.



Ni cucuk2 tapi mahai secucuk RM3. Tak berbaloi kot. Kalo RM1 conform aku beli

Yang ni pon tak sure menda apa ..


Ni bantal kecil yang dalam dia isi dengan teh yang ada khasiat
tapi xingat la, kira nya letak dalam kereta la benda ni 

Gelang ! So unik tapi tak beli pon.. ^_^

Yang ni jelah ada,, yang belah malaysia dengan indon macam tak berapa nak menarik,
So aku tak snap pic langsung pon la.. teruk nya kan..
Ada karnival kucing comel jugak . nanti aku up kan di entry yang berikut nya pulak yeeee...
Until then have a nice day!!! Bye

16 comments:

  1. Wah, makanan nampak sodap2 ja ha.. Karnival kucing comel tu nak tengok! Mesti best kan! :D

    ReplyDelete
  2. OMG!! makanan tu buat anne lapar.. semua nampak sedap.. hehe..
    tapi yang cucuk2 tu mahal gila kot sampai rm3 secucuk.. hihi

    ReplyDelete
  3. Lieya..makann..mmg tgh lapar ni..sgt sedap...mahal tu 3 inggit baik buat sendri..kan lieya

    ReplyDelete
  4. Mcm2 jenis mkanan d jual ada yg jm tak penah tgk dan mkn. Then jln2 je lah ye x beli apa2 ke

    ReplyDelete
  5. kak.. sumpah! di saat menaip komen di sini, perut ni pedih mendera zizie gi cari makanan untuk di isi.. huhu..

    ReplyDelete
  6. bestnya karnival ni tempat makn2 tu yang syokk tuuuu :P

    ReplyDelete
  7. lawa2 nya barang dekat situ,makanan dia pun mengancam!hehee
    akak lieya,happy besday ^_^

    ReplyDelete
  8. bestnye.. jauh pulak dia buat.. kat perlis tu..

    ReplyDelete
  9. mcm best je mcm best je. haha hana tak pernah sampai sana. sobs sobs T_T

    ReplyDelete
  10. oh gelang byknya...hehe suka betoi..oh ada karnival kucing! mohon update cpt..hehe

    ReplyDelete
  11. karnivaaaal kucingggg. tak sabar nak tgk !

    ReplyDelete
  12. hehehehehe looking forward for kitty carnival hehehehe :3
    wahhh. Tp best lah karnival sebenarnya kan hihihi :D
    sgt banyak benda yg tk tahu XD

    ReplyDelete
  13. besylah makanan2 kat situ. terlioq pulok D:

    ReplyDelete
  14. Menariknya makanan semua! Tapi harga semua mahal standard KL kan? Tak best, nak murah lagi ^^

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart