Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Friday, 31 January 2014

LAST DAY HOME!

Assalamualaikum....
Anyeonghaseyo people!
Can`t believe that today was the last day of my holiday at home!
Esok company trip ke BALI so mau tak mau kena lah pi .....
Masa dok merancang nak pi aku still dok kerja kat Perlis lagiiii... so boleh la nak excited,
Tapi lani bila dok jauh dari umah pi mana pon rasa xsyok dah!
Even free of charges pon , there`s no place like home............. :(
Lepas ni payah pulak nak cuti panjang... sabaq ja lah kan......
Macam lah aku sorang ja dok jauh dari rumah kan... orang lain berlambak lagi...
Saja aku buat terok ........... hukhukhuk...
Tapi memang sedih pon ..... ok2 tak yah nak sedih sangat....
Jom tengok barang yang aku dah beli kelmarin ... wink2...


ini kasut utk pergi bali... :) aku ada ja kasut mcm kasut joging tu , 
tapi bila pakai macam tak sesuai ja so tak pakai la.. 
kasut ni beli kat kedai kasut yang selalu beli. Kang Store nama dia.. ^_^
Harga : RM 29.90 .
Pink memang colour feberet pon ............


Ini kasut adik aku cakap macam org tua... ^_^ tapi tak pa lah.
tua2 pon sedap pakai tak sakit kaki. lagipon memang dah tua.
Dah boleh terima kenyataan kan. I am 29 years old and i am proud of it... 
yg ni harga dia.. RM39.90

Ini beg sekolah bukan dalam rancangan nak beli pon ..
Bila dok melangut tengok nampak harga RM19 ja..
So macam rugi ja tak grab kan ??? 

So thats the end, Doa kan aku selamat sampai ke Bali esok dan selamat kembali..
Nervous 1st time naik flight . Aduh perak nya kan... kihkihkih,
Biar lah aku tak malu pon nak mengaku memang aku tak pernah naik flight..
so kalo lepas ni aku amek gambaq kat airport banyak2 tu jgn tanya pasai apa... hikhikhik....
Ni last entry utk January... jumpa lagi 5 feb nantiii ... ^_^
Bye!_!

27 comments:

  1. Eyoo! Best nya dapat pi sana, foc lagi tu! Jgn sedih2 noo, enjoy je :D Lama2 nanti biasa laa.. Hehehe. Vee masa kecik2 je naik flight sbb slalu transfer sana sini. Dah besar gedebang camni blm lagi. Tunggu honeymoon kot. Hahaha :P Akak bukan tua la, dewasa je. Haha.. Biar usia meningkat, janji hati forever young ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu........ sedih tau vee.. home always the sweetest place ... :) jom mai semenanjung vee.. sure boleh naik flight ... hikhikhik.... yes betol forever young .. thats the most important .. ^_^

      Delete
  2. bali!!!!! best gak..tp lg best bandung..hehe
    serius umur 29??? didiey igt still 23 24 cmtu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yela barang murah, bali org putih punya port :) ya la dik.. sudah 29 ... xlma dah nak masuk 30s hehehehe

      Delete
  3. What?!?!? Aaaaaaaaaaaaa <333
    hihihi baliiii jgn seksi seksi kat sana ye kak lieya ehehek :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. xsempat nak seksi2 la yunkkk.. pegi pon temple ja .. hihihi

      Delete
  4. bali tu. seronoknya. huhu owhh miss pinky rupanya. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok la hana... bos yg bawak tu pulak sangat2 sporting.. :) haah kak memang suka pinkkkk.. kihkihkiuh

      Delete
  5. musim ke bali nie.. best nye lieya.. jgn lupe ole2 yer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai orang mesia pi bali especially chinese :) ole2 nya nanti ya..

      Delete
  6. wahhhh...bestnya g bali...xnah g sana..

    ReplyDelete
  7. hepy holiday Lieya..best tu dpt pegi BAli for FREE...

    ReplyDelete
    Replies
    1. best JM! serius tak sangka best mcm tu :)

      Delete
  8. untunglah pergi Bali.. huhuhu cantik kasut tu...

    ReplyDelete
  9. Bali???? Waaaa nak ikottt....

    Apa ada pada umor...hikhikhikkkk...

    ReplyDelete
  10. nti belikan FM bali tuk k.el yeeeee
    have fun and enjoy ur holiday

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) tq yer kak el .. enjoy sgt pergi sana :)

      Delete
  11. salam. wahhh bestnya pegi bali :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam.. alhamdulillah best sgt :)

      Delete
  12. salam kak liya. jgn lupa update entry pergi bali. hihi. selamat berjln2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum salam... :) semesti nya.... tunggu :)

      Delete
  13. bestnya akak dapat jalan..^_^
    btw,serius akak 29..??miza ingat akak cam 22 ke 23 camtu..
    pape pun..hati sentiasa muda kan..hee :D

    ReplyDelete
  14. Lieya balik dari bali hari nie kan

    ReplyDelete
  15. Excited sungguh .. bagus la.. baru la dapat menghargai dan enjoy every single moment kat sana kan? :D

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart