Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 16 January 2014

LUNCH AT IZA`S HOUSE , PUTRAJAYA

Assalamualaikum.......
Anyeonghaseyo beautiful people all around the world...
Ish tajuk tu bukan main kan... omputeh tak boleh blah.. saja ja sekali sekala..
Ni cerita hari Maulidur Rasul yang lepas lah.....
Sebab kami cuti so kami buat keputusan utk pergi jumpa dengan Iza.
Bukan jumpa saja tapi pergi rumah dia dan seksa dia masak untuk kami....
Sebelum sampai jumpa dengan Iza , kami singgah kat Masjid Putrajaya ..
Dia duk kat Presint 13 , tapi sebab kami tak tau umah dia kat mana dan
kalau nak cari pon memang macam susah ja so tunggu je lah dia mai amek kami.
Lagipon depa memang keluaq pi beli barang nak masak.... ^_^

 Masjid ni nama pa tah terlupa la .. hehehhee.. tapi cantik sangat

Me was here !_!

Diana !_! 

Jabatan Perdana Menteri.. hendap-hendap kot2 nampak Najib kihkih

Diana :)

Oh my awat muka aku macam ni. Cuaca masa tu redup tapi menyakitkan mata 

Tak leh tahan kening... sebab hangat





Cantik kan pemandangan ni ..............

Jannah... Remeber last time aku pergi makan kenuri birthday Jannah.. :)


 Tunggu Laki iza.. Dia pi kedai tapi kunci umah ada dengan dia ... :)


Diana dan Jannah ............

Ayam masak merah ............

Sayoq ni iza kata dia tengok dari resipi korea,, 

 Nasik tomato yang sangat sedapppppp :)

Ini desert .... :) Sedappppp..... 

Nak habaq kat hampa masa kami balik dari Putrajaya dah silap amek jalan.
Maka kami dah pon terlepas pi ke Lebuhraya SKVE dan sempat nampak laut !
Tapi mujuq ada jalan patah balik kalau tak , tak tau lah... :)
Sedap makan buah langsat hari tu.. walaupon tak dak musim... kikiki...
Ok bye... 

30 comments:

  1. Replies
    1. pemandangan yang cantik buat gambaq jadi cantik .. :)

      Delete
  2. Itu namanya Masjid Putra...kalau pegi Masjid Besi atau Masjid Sultan Mizan pun cantik jgk view nyaa...jarak around 1 km from masjid putra tu

    Ala..festime..sesat tu biasa lah..dh lama kat sini nanti mesti dh pandai :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha betoi masjid putra .. baru teringat .. :) masjid besi xperasan pulak JM .... dulu selalu ja mai sini tapi bila dah lama memang sesat la jawab nya ..

      Delete
  3. cardigan rimau baq hang hehehe
    cam sedap je sayur korea tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhik... saya memang suka pakai baju tema safari ni kak.. :) mujoq tak pakai kulit binatang yang betoi ja .. hehehee

      Delete
  4. memang nampak sedap..suka nasi tomato

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sedappp.. kite suka nasik tomato yang rasa nya memang padat dengan tomato .. :)

      Delete
  5. Menariknya gambar..wow mknan tu buat terliur emm dapnya

    ReplyDelete
  6. Bestnya jalan2 kt sana.. bila nk dpt kursus kt area sana nie.. boleh smbil kursus sambil jenjalan.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheeeee.. kalau kursus free je lah kan kak :)

      Delete
  7. from perlis to putrajaya! cantik kan putrajaya, saya selalu datang sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya iya cantik sangat... :) kdg2 wonder cm na depa bina putrajaya ni :)

      Delete
  8. Oh Lieya..kita tinggal kat putrajaya gak..ada masa kita jumpa nak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. La yaka .. hehe.. boleh ja la ainim.. nanti kite pergi sana lagi leh la jumpa... putrajaya dengan shah alam dekat ja huhuhu

      Delete
  9. omg bestnyaaaaaaaaaaaaa <3333
    makanan pun sedap,
    jannah pun comel hiihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah sedappp.. jannah ni memang comel. relax.. masa kami nak balik dia nak ikut. xmau terus kat mak dia sendiri

      Delete
  10. kalau putrajaya tu...sally pun selalu sesat...hhaha

    ReplyDelete
  11. comel la buat muka kerut2 tu..hehee
    peghh..maknan dia..slurppp!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai tau dak kak langsung xdapat nak buat muka control cun. panas sangat kot time tu :)

      Delete
  12. akk. iqa baru je menjejakkan kaki kat putrajaya semalam!
    eheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. La yaka... huhuhu... ika pegi sana buat apa ? jalan2 ka ?

      Delete
  13. seronoknya !! heheh lama btol tak jejak kan kaki ke sana ^_^

    ReplyDelete
  14. dah hendap tu, nampak tak ?.. hihihi..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart