Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Thursday, 23 January 2014

MUSIM BUNGA AT THE CURVE

 Assalamualaikum..............
Anyeonghaseyo beautiful people... :)
Ini cerita Ahad yang lalu, as always kami berdua cuba mencari tempat baru ...
Sebab dok asyik jalan line Shah Alam ja kali ni try test jalan-jalan kat Damansara pulak... 
Lagipon umah kami kan dok tengah-tengah antara Shah Alam dan Damansara kan...
Kami park kereta kat IKEA pastu mula la round sekeliling..
Time tu dah pon pukol 2 kalau tak salah... silap percaturan patut nya awai pagi lagi dah pergi.
Tapi sebab kesilapan teknikal sikit so lewat lah.. mujur lah just nak cuci mata ja.. 
Sebab dah terlampau ramai sangat orang kami pon pi terus jalan-jalan kat IKEA..
Tetiba terjumpa pokok ini... so apa lagiii terus snap-snap pic tak ingat dunia.. 






Gelap sikit gambaq ni... hehehee.. kurang pencahayaan so macam ini lah jadi nya.
Tak kisah lah janji dapat amek gambo kan..

Jalan punya jalan masa nak balik tu jumpa pianist ni... Yang I Deun ... 
Masa ni dia dok tengah main.. kami berhenti sat dengaq dia main piano


Dia main piano dengan penuh perasaan tau.. so sapa-sapa nak tengok dia
memang ada ja kat the curve every weekend,.,

Dah siap jalan-jalan kat the curve kami patah balik pi ikea... sebab lapaq !

Tada! Nasik lemak ayam sedapp jugak la tapi nasik dia sikit!

Diana!

Aku yang sentiasa kontrol walau di mana jua.. 

Ni lah kedai nasik tu.. ayaq dia pon kaw!~
Macam beli kat gerai-gerai tepi jalan.. masa tu nampak ada satu orang ni
tapau ayaq teh ais fuh nampak sedap... ingat nak tapau gak tapi tak jadi sebab perut dah penuh.
So next time kalo nak pi IKEA lepas subuh terus bertolak...
InsyaAllah lepas raya cina kot... ^_^

Ok bye!!! tq for reading ^_^


12 comments:

  1. weee~~
    bestnyaaa hihihihi suka tengok kak lieya hangout hhihihi

    ReplyDelete
  2. cantik sakura tu..lieya & nasi lemak tu menag ngamlah...

    ReplyDelete
  3. Serius. Cantik sangat decorations kat the Curve ni. Penuh dengan bunga.... Suke3! :)

    ReplyDelete
  4. terfokus kat nasi lemak tu nmpk sdp la :D

    ReplyDelete
  5. akak suka tgok mamat tu main piano tau...suka sangat...wah...menarik the curve dengan bunga2 sakura kan.....

    ReplyDelete
  6. Hai...
    Baru je bbrp hari lepas pi the curve... memang cantikkk kan.. ^__^

    ReplyDelete
  7. berjalan sakan lieya.. cantik la deco CNY depa..

    ReplyDelete
  8. Hehehe...g ikea mmg kena awal...sbb rampai org...nak park pun susah..hehehe

    ReplyDelete
  9. best nya jalan-jalan.. memang cantik pokok tu lieya.. tiba-tiba berbunyi perut akak tengok nasi lemak tu, hihi..

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart