Kalau dah follow, jangan lupa tinggal jejak :)

Click Click

Wednesday, 15 January 2014

MY NEW OFFICE

Assalamualaikum..........
Anyeonghaseyo beautiful people............
Hari ni nak kenal kan ofis kiter yang terbaru ^_^
Nak kata terbaru sangat pon tak la jugak tapi baru jugak la.
Hari ni adalah hari yang ke 2 kami kat office ni...
Dekat sangat ja pon dengan umah cuma kalau nak mai kerja tu time nak melintas tu
lah masalah sikit.. Sebab nya kereta banyak gila-gila dan semua nya laju.
Patut simpang tu kena ada trafik light sebab pagi-pagi memang sesak gila kot...
Apa-apa pon jom la kita tengok gambaq opis aku yang sempat aku snap... ^_^
Tak banyak sangat lah gambaq nya ada pon sikit sangat ja... 

Ni macam ruang tamu jugak lah kot... Tempat orang-orang besaq minum kopi dan teh.

Ni lah dia.. tu meja aku. yang dalam gambaq tu pulak kawan aku.. ^_^
Tapi esok nak ubah pi ke sebelah belakang sebab nak elak dari cctv tu... 
approved by Mr Goh so apa tunggu lagi... Takkan nak tunggu kantoi baru nak ubah. 

Ni kawasan rak-rak fail dia.. Banyak gila-gila file dari project lama.. ^_^
so setakat ni sahaja lah gambaq opis kami nii...
Next time kalau ada lagi gambaq yang menarik boleh lah kongsi di sini yerrr...

P.s : Sorry sangat sebab tak sempat nak blogwalking dan komen kawan-kawan punya blog ..
Next time kalau ada masa insya Allah ... ^_^ Jangan kecik hatii tauuu .. sayang semua..

20 comments:

  1. waaa knpa pindah ke akak? :o
    the office was purrrrrfeect! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yaaaa. kena transfer sebab project kat umah tu dh habes :)

      Delete
  2. besar jugak yer.. tapi nampak kosong sikit..tak ramai staff ke... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat lni ada dua orang ja kak. saya dengan kawan. bos dua orang :)

      Delete
  3. wah nice office, terasa2 lieya dekat jer ni...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh kak farah kat mana ja ? macam dekat ja hehehe :)

      Delete
  4. nice office. selamat bekerja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai nad. lama xdengaq cerita. besaq jugak la tapi usang sikit :)

      Delete
  5. boleh tahan luas gak lieya..
    selamat bekerja dalam suasana baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah meman luas sangat2.. tu saya amek setakat ruang depan ja belakang ada lagii :)

      Delete
  6. Replies
    1. yeke. hehe. tq cik nor :) walaupon sini cantik ofis lama tetap di hati

      Delete
  7. mesti tak dpt nak sesuaikan lagi kat tmpt baru kan lieya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lebih kurang cam tu lah. InsyaAllah boleh adapt. Cuma sangat2 homesick dan rindu kat Totoi.. hikhik

      Delete
  8. wah..lieya dah ada kat KL..hehe..

    ReplyDelete
  9. mesti bersemangat kan dgn tempat keje baru.. npk lapang jer..

    ReplyDelete
  10. nampak luas opis tu..best nye..

    ReplyDelete
  11. selamat memulakan tugas di office baru :)

    ReplyDelete

Each Comment from u guys means a lot to me.. thanXX!!

Copyright© All Rights Reserved Lieya Von Jay's Heart